umutlu1mom bak bacım şimdi söylenilen herşeyi unut ve dediğimi yap 😅
Öncelikle adetken icmiyorsun. Adetinin bittiği ertesi günü hemen yapıp icmeye başlıyorsun. 3 gün 5 gün ara verip öyle içme. Çünkü bu aralık süreçte hamile kalırsan Allah korusun Bebisi düşürür ya da tutunmayı engeller belki tam olarak bilemeyiz. Bu yuzden adetin bittiği gibi ertesi günü hemen başlıyorsun içmeye 15 gün boyunca sabah ve akşam olarak içeceksin. Yemeklerden önce aç karnına icmen tavsiye edilir. Bu süreçte soğan suyunu içerken korunmasız ilişkiye girsen bişey olur mu bilmiyorum ama girmesen sanki daha iyi. En azından şu on beş günlük süre bittikten sonra korunmasız ilişkiye girmen çok daha iyi olur.
İlk ictigin ay hamile kalmazsın belki. Ama diğer ay ONCELİKLE Allah’ın izniyle ve nasibinde varsa çok büyük ihtimalle hamile kalırsın. Kendine bir poşet belirle içinde 15, gün iccecegin sayılı 30 adet soğanın olsun. Olsun ki kafan karışmasın bugün içtim mi ya da ne kadar kaldı kaç gün oldu , kaç gündür içiyorum gibi soru işaretleri ile uğrasma. Poşet bitince bilirsin durumunu. Son kez üstüne basarak söylüyorum adetken içme. Adetin bittiği ertesi günü hemen basla Aralık vermeden. Ha şöyle bir durumda var eğer pcosun , kistin , miyomun yani yumurtaliklarinla ilgili , hamile kalmani engelleyen zorlayan bir sorunun , hastalığın yoksa hamile kalmak için bunu içme. Çünkü hiç bir sorunu olmayan insanlarda Kesin kanıtlı olmasa bile kist vs bir şey çıkardığı oluyor. Derdin yokken başına dert alma.
Ama pcosun , kistin vs varsa kesssinlikle yap içindekini temizleyip düzenleyip hamile kalmana yardımcı oluyor.
Eğer nasıl içeceğini bilmiyorsan detaylı bir şekilde onu da yazabilirim
Sevgiler 🧡🧡🧡🧡