Rsahbaz Sunshine__ bebek yağlarının bebeğin gözeneklerini tıkadığını duymuştum. O yüzden kızıma da hep sadece zeytinyağı kullandık
Sunshine__ Rsahbaz Bebek için zeytinyağı aldım bende asiti falan daha az oluyormuş galiba bunların bide sarı kantaron yağı dediler al bebek yağı düşünmüyorum zaten doğall yağlar olsun istiyorum
Rsahbaz Sunshine__ sarı kantaron kızım 4 yaşında hala altı kızarınca sürüyorum çok iyi geliyor. Genelde pişik için kullanırdım ve hemen iyi gelirdi. ama önemli bir noktayı da söyleyeyim bebeğin altı pişince temiz bir sabun vs ile yıkamadan sürmeyin hiçbiri işe yaramıyor. Temiz yıkayıp kuruladıktam sonra hemen iyi oluyor
Guzelgunlerim Benim kardeşimi biz hep zeeytinyagi ile yagladik her banyodan önce diğer losyonmus yağmış hiçbirini kullanmadık hepsi kimyasal.kardesim kız boyu .1.78 asla hasta olmaz hala daha.ben kendime bile yağ kullanıyorum krem kullanmiyorum
Tazebianne Zeytinyağı kullanan anneler ben de bir doktordan şöyle bir şey duymuştum zeytinyağı kullanacaksak onu ısıtıp soğutmak mi gerekiyormuş ne. Bu konuda bir bilginiz var mı
Sunshine__ Tazebianne Onu bilmiyorum ama zeytinyağı kıllanma yapıyor diye sadece duymuştum gerçeklik payını bilmiyorum ama