Girlmom_ Birazdan suni sancı ile doğumum başlatılacak kızlar 40+3 kızımın gelmesini bekliyorum. Çok az kendi sancım var yatışım yapıldı
umudum23 Girlmom_ Sag saglim bir avazda kavusun insallah, sizde geride kalanlara.dua edin ve burayi güncelleyin oldu mu her doguma.gidende merak ediyoruz
LamiyaCetinkaya Girlmom_ kendi sancın varsa suni ile çok hızlı ilerler umarım, sabahı bebeğinle beraber açarsın da hikayeni paylaşırsın bizle ❤️
35aysegul Girlmom_ Allah yardımcn olsun canım kolay hızlı güzel doğumun olsun burda da pozitif hikayeni paylaş inşallah 🙏🏻
Girlmom_ umudum23 Amin inşallah Allah herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin şuan açılma 4 cm suni verilecek onu bekliyorum
Girlmom_ 35aysegul çok fazla pozitif doğum hikayesi okudum inşallah bana da kısa sürede yazmak nasip olur bana umut oldu çünkü hepsi
Guzelanne56 Girlmom_ rabbım bır avazda kurtarsın, bebegınızde sizde sağ salım evınıze donersınız ınsallah ❤️
hilalberke Ben de yarın sabah gideceğim. 4cm açılmam var ama sancılarım düzensiz herhalde suni sancı verecekler bana da dua edin ben de hepinize duacıyım inşallah
Girlmom_ hilalberke sabah kontrol de 2 cm di benim de şuan 4 cm aralıklarla kendi sancım geliyor doktorum o yüzden henüz vermedi suni sancıyı Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah 🙏🏻