Benzer Bugün 21 haftalık gebeyim idrar yolu tahlili yaptırdı doktor enfeksyonum baya var kanımada geçmiş doğal yöntem bilen varmı ne yapsamda geçer bol bol su iç dedi vee bi toz verdi gece iç dedi doğal yöntem bilen varsa lütfen bilgilendirsin 🌸
koalamiyim Benzer doğal yöntemlerle geçmiyor hamilelikte maalesef. İki gebeliğimde de enfeksiyon yaşadım, ilkinde rahim ağzı kısalığına bile sebep olmuştu lütfen ihmal etmeyin
smyyedmr54 Benzer ilaç kullanmaktan korkmayın. Ben ilk gebeligimde doktorlar ilaç vermekten çekindi böbreklerime geçti. Şiddetli ağrılar en son ilaç üstüne ilaç antibiyotikler içtim kutu kutu. Çok şükür kızım 4 yaşında bir defa hasta oldu. Rabbim koruyor bebekleri.
Zeynepve Benzer o tozdan ben de kullandım aynısıysa eğer zaten içinden bir tane çıkıyor. Mesane boşken içiyorsunuz hemen etki ediyor en azından bende öyle olmuştu. Ağrı vs yoktu sadece kokulu akıntı vardı. Bol su içmenizi öneririm.
Minigiim-vebenn52 koalamiyim bende koku var sadece ama idrar testim temiz çıkmıştı sanırım bide vajinadan bişi alarak test yapılıyomuş onu yaptırmalımıyım biliyo musunuz
koalamiyim Minigiim-vebenn52 bana yapmadılar ama yapılması iyi bi şey aslında vajinal enfeksiyon var mı, varsa hangi bakteri diye bakılıyor. Kan ve idrar tahlillerine bakıp direkt fitil ve antibiyotik veriyorlardı ama her fitil de işe yaramıyordu bi süre sonra sürekli fitil kullanmak zorunda kaldım 🫢