Maviannesi İyi akşamlar 33 haftalık hamileyim doktor kontrolünde 35 küsür çıkıyor sizce neden.? Bebeğin kilosu 32+3 de 2650 gramdı. Önceden hamile kalmış olabilir miyim sizce? Doğum bi kaç haftaya mı olur hiçbirşeyi ona göre hazırlamadım
Xcbaby Maviannesi neden ilerde ciktigini keske doktora sorsaydin.. genelde gebelik sekeri oluyor sebebi hamurisi tatli vs birakin tamamen derim.
Nazlican1994 Maviannesi bende gebelik şekeri vardı o yüzden bebeğim bi hafta falan önden gidiyordu sezeryan doğum yaptım çok şükür doğumda vs bi sorun yaşamadım
Egeminannesi Maviannesi bende sneij gbiyim 32+1 ama 34+1 çıkıyor Dr bana da dedi adet tarihin mi yanlış diye yok dedim eminim o da anlamadı başka Dr daha mi gideyim acaba bilemiyorum başına gelen var mı
Zeze03 Maviannesi niye korkuyorsun ki anlamadım kilosu da iyi bence ayrıca benim çocuğum iki hafta önden gidiyordu doğum kafa çapı 42 omuz falan 40 hafta uyumluydu 38+0 da 4 kilo ile doğum yaptım ileri gitmesi gelişimi iyi derdi doktorum hep öyle gebelik şekeri vs yoktu çok şükür birseycik olmadi korkma
Tugceinciuak Benimki de hep bir hafta önde diyor suyumda cok fazla gebelik sekeri de çıkmadı yani onde gidebilir normal doktorun muayane edince dogum yakin mi az cok tahmin edebiliyor
tlhmrv Maviannesi önceden hamile kaldığın için değil bebeğin kilolu olduğu için haftasından önde gidiyor şekerin var mı şekerin yoksa genetik olabilir eşin ve sende kilolu iseniz değilseniz de yediklerinden olabilir
Maviannesi tlhmrv evet oğlum 4200 doğmuştu genetik galiba benim de çok şükür iştahım yerinde şeker yok çok şükür
tlhmrv Maviannesi benim yigenimde hep 2 hafta önden gidiyodu doğmak istemedi bile sezaryenle aldılar takılır kilolu diye öyle düşünme niye erken gelsin