mavitrn Kızlar bugün ayrıntılı ultrasona girdim şükür sağlıklı kızım elimde yandan bi profili var geldiğimden beridir ona bakıyorum burnuna baksanıza yan profili belli oluyo mutlu oluyorum burnu kalkık gibi değil mi sizce
Kiwitoveannesi mavitrn kizzzz çok güzel burnu olacak maşallah çok tatlı Allah kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsun vatanımıza milletimize sağlıkla gelsin
Karanfill mavitrn ay çok tatlı bir burnu var masallahh. Dudakları o sudan dolayi öyle kalın gorunuyir bence. Şişiyor ya
mavitrn MervEliz13 yaaa çok teşekkür ederim bende öyle gördüm çok kalkık burnu ablası gibi yüzü yusyarlak sağlıkla gelsin 🙏❤️
mavitrn Karanfill yaaa öyle mi dudaklar o zaman böyle kalın değil bide ultrasonda büyük duruyor birseyleri sanırım. Ama burnu masallah çok güzel gibi duruyor 😍benim burnum ufak ama kalkık değil
mavitrn Cerkes6019 bende gördüğümde çok şaşırdım hatta çok dikkatimi çekti acaba böyle mi gerçekten 🥰
mavitrn ipekcim umarım gördüğümüz gibi olur 😀 şimdilik çok güzel o fındık burnu dudakları da önden kalın gibi duruyor ama bilemiyorum su ultrason yanıltıyo
Meltemmms Bu da benim minnoş 20+1 de detaylıda verildi burnumuz böyle 🙈🙈