Esracmmm Kızlar bir kaç gündür böyle huzursuzum mutsuzum ağlayasım var sürekli uyku hali geceleri uykumu alamamak çok uyuyamamak bazen bacak kasılmaları ve halsizlik var 6 aylık hamileyim ve şimdi aklıma geldi beden böyleyim diye düşünüyordum doktor kan ilacı var ya demir vitamini ondan vermişti bana bende bir haftadır bıraktım hatta bu tuvalet rengimiz de koyu renk olur ya içince o falan düzeldi bırakalı oldu biraz acaba o vitamini bırakınca mı oldu bende böyle etkiledi aklıma yeni geldi çünkü bende hiç böyle olmazdı
birgaripana_ Esracmmm ilaçla alakası yoktur Bu çok normal hamilelikte Bende düzenli olarak her ay bu şekilde oluyorum 🙄 geçen cumartesiden bu yana baya kötüydüm bu gün biraz iyiym Tıpkı lohusallıktaki gibi ya çok zor
Esracmmm Yazmelegi_ bırakmak değil de bi kutu bitti bende yenisini almaya yazdırmaya gidemedim biraz da midemi etkiledi diye bilerek kullanmadım
Esracmmm Yazmelegi_ hemen bugün başlıyorum tekrar burada okudum dokunan bıraktım yazmış doktor da zorlamadı falan deyince bende önemsemedim
Esracmmm birgaripana_ ama ben hiç böyle olmazdım yani bi tuhaflık var ama ne bilmiyorum odaklanamıuorım halim yok uykumu alamıyorum ki ben hiç uyku sevmem bu aya kadar bi kere yaşamadım böyle şeyler ve anksiyetem vardı geçti diyorum bu ara biraz yoklamaya başladı sadece bi kaç gündür
Esracmmm Demir eksikliği veya anemisi olanlar, anksiyete, sinirlilik, depresyon, odaklanma problemleri, bilişsel yeteneklerde azalma gibi çeşitli psikolojik semptomlar yaşayabilirler. Netten bunu buldum sanırım çok düştü demir diğerlerini kullanıyorum
tambirleydi Ben de sürekli ağlıyorum 25. Haftadayım bebeğim etkilenecek diye korkuyorum ama durduramıyor um gözyaşlarımı 🫣😞