Elif-Tek Kızlar 6 haftalık olduk biz bugün kanamam oldu kese etrafında kanama bölgesi oluşmuş evde yatış verdi kalp atışları duyuluyor hala başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç 😔
Ceren0735 Elif-Tek 6+5 de kırmızı kanama değil ama kurumuş kahverengi lekelenmem oldu kese kenarında kanamam vardj doktor sabah akşam progestan fitil verdi haftada 1 ise pruluton depot şuan allaha sükür kanamam yok
yusufalpmom Elif-Tek benım geldı canım ben yerleşme kanaması sandım ama düşük için tehlıke arz ediyormuş progestan düşük önleyıcı hap yazdılar onu kullanıyorum
Ceren0735 Elif-Tek bol bol yatın mümkün olmadıkca kalkmayın 1 hsfta sadece yemeğe ve vc icin kalkın geri kalan zamanlar sürekli yatın istirat edin
Elif-Tek yusufalpmom bana da özel klinik iğne verdi ama ona da sürekli gelip gitmem gerekecekti hastanede hapını verdi onu kullanmaya başladım
Mermicek-annesi Sürekli istirahat yapın ayaklarını yastık üzerine kaldırın ve çapraz bi şekilde yatın çok şükür şuanda 24 haftalığız bide ben çalışan anneyim 😉
Yagmurun_28 Bende aynısını yaşadım canım sürekli yattım sadece tuvalete gidip geliyordum başka bişey yapmıyordum iğne verdiler serum taktılar o şekilde atlattık o kanama alanı zamanla gelicek kahverengi olarak inşallah atlatırsın 🙏
yusufalpmom Elif-Tek AA bende tek kullanımlık sandım iğneyi bende istemıstım iyikide yazmamışlar o zaman
Sumeyye_g Elif-Tek ilk gebeliğimdede kanama şikayeti ile 2 ay yattım iğneler oldum sana bakan birisi varsa tedavini asla aksatma sürekli yat hiç bişey yapma
e_blue_sky_a Elif-Tek 6da lekelenme oldu 12ye kadar progestan kullandım çok dinlendim ağır kaldırınca belim ağrıyordu hoş hala ağrıyor dikkatli oluyorum
Rumeysahin Elif-Tek benimde 6. Haftada başladı ilk hafta kahverengi yoğun lekelenmem vardı. 7+4 deyiz artık yavaş yavaş geçiyor yemekten yemeğe WC kalktım yattım onun haricinde progestan fitil ve iki kere pruloton iğne yaptırdı doktorum dinlenerek geçermiş çok stres yapmayın geçer zamanla
_06ogretmenanne Ben 13 haftada yaşadım kanama malesef. Kesinlikle sürekli dinlenin. Çok fazla ayakta kalmayın. Ağır bir şey kaldırmayın. Kanamanız geçene kadar tedbirli olmaya devam edin.☺️
Elif-Tek _06ogretmenanne gerçekten biz anneler için zor bir süreç bir de 5 yaşında kızım var ikinci hamileliğim ama hem beden hem psikolojik olarak yıpranıyor insan ve ailem İstanbul’da yaşıyor ben ise Ankara da 😔 çok zor geçiyor benim için
_06ogretmenanne Elif-Tek evet gerçekten öyle bizim de aynı şekilde eşimin tayini sebebiyle urfadayız şu an ailem Ankara’da🥲