Gokcemom2023 Seyma2255 benimde 30+2 suan bugün kontrole gittim ilk defa nst ye bağladılar artık doğumun yaklastıgını hissettim🥲 kaç gr sizin acaba bu haftalarda bide bası asagı dönmüş dedi doğum pozisyonuna girmiş
Seyma2255 Gokcemom2023 en son 28 haftalıkken gittim o zaman 1 kilo 154 gramdi 12 Eylül de tekrar kontrolüm var kaç kilo oldu vs o zaman öğreneceğim inşallah
kayra21 30+5 ikinci gebeliğim 4-5 kilo aldım çok şükür şimdilik bi sıkıntım yok. 20 aylık kızım var bütün günüm onunla ilgilenmekle geçiyor. Günler haftalar nasıl geçiyor anlamıyorum 38. hafta sezaryenim var henüz hiç bişeyim hazır değil 🥲
Hzzz Seyma2255 maşallah size ne güzel tecrübelisiniz.Valla kilo konusunda bende takintiliyim ama ona ragmen kiloluyum 90 kiloyum.ama bebekle birlikte verecegime inaniyorum cunku heryere herseye yetisemiycegmi dusunuyorum.Eskisi gibi rahat yemelerim kahvaltilarim olmayacak o yuzden kosturmayla verilir diye dusunuyorum
Seyma2255 Hzzz öyle diyorlar ama sütüm azalmasın düşüncesiyle yiyorsun maalesef ama sakın bu yanılgıya düşmeyin özellikle tatlı şerbetler vs icirmeye çalışsalar da içmeyin çünkü süte hiç yararı yok inanın bol bol su için asıl sütü arttıran gerçekten su çünkü
Hzzz Seyma2255 evet haklisiniz bende bu süt konusundaki hurafelere kesinlikle inanmiyorum doktoarinda tek ortak fikirleri bu yönde süte yararı olam tek şey su
Yagmurr8 Seyma2255 ben gayet iyiyim ama ⅔ gündür rahim kemiklerim oldukça ağrıyor kemiğimin ağrıdığını hissediyorum resmen ve ara ara pelvik bölgem kıtlıyor özellikle sağa sola dönerken. Bende 10 kg aldım ama öyle ağırlaşmadım çok şükür şu an 31+2 yim 🌻
Seyma2255 Yagmurr8 bende çok yurudugum zaman sadece arada vajinamda baskı hisseder gibi oluyorum Allah’a şükür bende hiç ödem falan tutmadım daha
aysglemrkn Bizde bugün tam 30 haftalık olduk benim bebek nerdeyse ağzımdan çıkacak midemde aşırı baskı var kafası yukarda daha dönmemiş benim de tansiyon sorunum var ilaç kullanıyorum sorunsuz bir şekilde haftamızı tamamlarız Allah’ın izni ile inşallah
Aysegul57 Seyma2255 30+6 olduk bizde zaman ne çabuk geçti.. aynı şekilde 10 kiloda ben aldım hamile olduğum bariz anlaşılıyor 😃 ara ara sancılar geliyor minik minik yataktan kalkarken çok ayakta durursam vs. En son 1600 gramdı pazar günü kontrol var bakalım ne durumda