Sumeyyeysldg Kızlar mrb adetim 1 gün gecikti. Test yaptım gün içinde önce tekncozgi çıktı sonra kaç saat sonra baktığımda ikinci silik çizgi vardı. Ve hayla adet olmadım. Bı tane daha test var bende acaba bu saatte yapsam mi? Yapsam çıkar mı?
Edos123 Sumeyyeysldg benimde ilk testim negatif çıktı diye bırakmıştım sabah baktığım da çift çizgiydi. Kuşkulanıp başka test yaptığım da silik çizgiyi görmüştüm. Bilmiyorum bence olmasa çift çizgi hiç çıkmaz diye düşünüyorum yanlış düşünebilirim tekrar edin bence🤗
Nnoktaa Sumeyyeysldg testler kesin sonuç vermez. Ben hamileyken dahi test negatif çıkmıştı. Kan tahlili yaptırın en sağlıklısı.
Sumeyyeysldg İçim içimi yiyo yaa hem istyorum hemde 22 gün sonra 1 yaşına basacak olan bı bebeğim var bu yüzden istemiyorum ayy çok karışık bir duygu ya
Ebruebos Ben test yaptığımda bi kaç saat sonra silik çizgi çıkmıştı kuruma çizgisidir siye önemsemedim ertesi gün 10 dk içinde silik çıktı beta verdim öğrendim hamileliğimi . Bazen saatler sonra çıkan çizgi de oluyor
Sumeyyeysldg Kızlar yaptım vallah ve net şekilde tek çizgi çıktı az önce baktım hayla tek çizgi artık gerisi kismet nasip varsa var yoksa yok . Teşekkür ederim hepinize