kaderbrk Hanımlar 31+6 bebegım karnımda durmuyor sürekli karnım yamuk yumuk oluyor yürürken ayakta falan aşırı hissettırıyor gerılıyor karnım zaman zaman da acıtıyor😅😂 benımle aynı durumu yaşayan varmı
Serenayyyyyy kaderbrk bizde 32 olduk aynısı aynısı 😀 karnımı yarıp çıkacakmış gibi hissettiriyo bazen 😀
turkuaz_ kaderbrk bende bugun 31+6 yım ve şuanda içerde kıvrım kıvrım görsen göbeğim bi sağa bi sola doğru gidiyo 😁
kaderbrk Serenayyyyyy dışarıda yürümek ıstemıyorum önden giden biri var sanki ya kasıklarıma karnımın her yerıne midemi mahvedıyor resmen😂
kaderkurt7292 Kızlar 36 haftadan bildiriyorum büyüyünce haraketleri kısıtlanır diye düşünüyorsanızz düşünmeyin karnınız dahada yamuk oluyor ayağını resmen görüyorsun nasıl sürterek gezdirdiğini içerde 🤭🤭🤭😂😂😂
kaderbrk kaderkurt7292 yaaa desenize artık normal gelıcek bu hareketler hem güzel hem zor ya cildim gerılıyor acıyor😂 gerçekten eşimle beraber gözlerimiz açılıyor öyle bir cıkıntı yapıyorki
kaderbrk kaderkurt7292 geçmıs olsun guzel hisler ama artık normalmi bu diye kendımı sorgular oldum meğer yalnız degılmişim😅
kaderbrk turkuaz_ aynı aynı alemdeler desenize 😂 kahve ıcıyorum ıvır zıvır yıyorum bırakmıyor resmen geriye atıyorum kendımı🤣🤣
turkuaz_ kaderbrk dün eşime baklava alırmısın dememle içerde kıyamet koptu nasıl vuruyor sağa sola varya eşim bile şok kalkıp yürüyemedim öyle vuruyodu 😂😂
turkuaz_ kaderbrk yok canım doktorum bellide tarih fln bişey konuşmadık bebişime buraktık keyfı nasıl isterse