Gizemmkc Herkeze merhaba, 1cm açıklıkla sancılarım vardı hastaneye gittim fakat sancılarım 4 saat sonra geçmişti ve 1,5cm açılmayla eve dönmek istedim sizce süreç nasıl olur 🤷♀️ Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz 👶🏼😇
beyzaguvendi Gizemmkc hiç belli olmuyor resmen. Ben de geçen hafta gittiğimde 2 cm açıklık var dendi hala bekliyorum gelen giden minik yok sancı yok nişan yok🥹 beni de eve gönderdiler dinlenmem için her an olabilir bakalım bekliyoruz. Açılma olmasına rağmen bu kadar beklediğime inanamıyorum🙈
Beybilimomy Gizemmkc bende bugün gittim açılma yok dedi sancı düzensiz çıktı 40 olduk yani nasıl olacak
kuzeymomsss Gizemmkc 35 haftalıkken 1 cm açılmam vardı 5 dakika da bir 100e vuran sancılarım. Hissetmediğim için doktorum eve göndermişti 2 hafta sonrada doğum yaptım. Kaç haftalıksınız?
Gizemmkc Beybilimomy İnşallah en kısa zamanda kolaylıkla kucağınıza alırsınız, doktorunuz kaç gün daha bekleyelim dedi ?
beyzaguvendi Gizemmkc 38+5 olduk benim şaşırdığım olay açılma olmasına rağmen beklemek nasıl olabiliyor🙊
Beybilimomy Gizemmkc amin inşallah sancılar düzene gidip 5 dk 1 e düşüne kadar bekleyelim dedi. Devlet hastanesi ise yarın gel yatış yapalım dedi neden yatıyorum ki açılma yok dedim suni vercez dedi özelde kendi doktorumu dinliyorum tabiki beklicez 40+5 e kadar sıkıntı yok diyor
superstar_00 beyzaguvendi Açılma ilerlemesini zaman doğum başlamıyor 34 haftada bana 1.5 cm açıklık var dediler 35 .haftada açıklık yok dediler 36+6′da 10 cm açıklıkla zorunlu sezaryenle doğumum oldu.
Gizemmkc superstar_00 gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah 😇👶🏼🙏 Anlaşılan bebişler ne zaman gelmek isterlerse bir şekilde geliyorlar ❤️
Gizemmkc Beybilimomy en önemlisi düzenli sancı bencede az kalmış ama zaten kucağımıza alınca herşeyi unutucağızz 🥰😍
beyzaguvendi Gizemmkc ben de öyle duşta squat denedim yürüyorum sürekli merdiven inip çıkıyorum sıcak duş alıyorum bekleyip göreceğiz artık🥹🥹🥹🥹🩷🩷🩷🩷