beyzanurytt Kızlar hamile olupta uzun yola çıkan var mı sakıncalı mı 12-15 saatten bahsediyorum uçak özel araba vs bi riski var mıdır?
Zelihaa23 beyzanurytt bende yolculuga cikacagim doktorum arabayi onerdi bol molali olacak dedi ucaga hic binmedigim icin onermedi riksli olur diye
Hilalhamzaa beyzanurytt canım ben ankaradan istanbula gittim geldim geldiğimde doktora gittiğimde kanama alanı oluşmuş dedi yolcuşuk yaptın mı diye sormuştu bilgi vermek istedim
gamzecgr beyzanurytt doktorunuza danışmaniz lazım çıkmadan bı muayene eder yolculuk için uygun mu diye ona göre belli olur herkesn çok farklı çünkü bu konuda
Happymom34 beyzanurytt yola çıkmadan muayene olun mutlaka ben muayene oldum bi sorun yok çıkabilirsin dedi 13 saat yolculuk yaptım 34 haftada sürekli tuvalet molası verdim doktor sakın tutma demişti bide yol için magnezyum verdi ağrım olmasın diye
Hirali beyzanurytt ben 8 saat yol gidip 1 gun durup 8 saat daha dönüş yolu cekip sonra arabayla 8 saat daha tatil yolu cekip 5,6 gün gün boyunca surekli araba yolculuğu yaptim bir sıkıntı olmadi
turkuaz_ beyzanurytt riski bilmemde perişan olursun yorgunluktan ben 3 saatlık yolculuk yaptım 2 gün kendime gelemedim