Kerimova Nasıl baş ederizz? Popomda kaç defa beyaz renkli küçük ince sap gibi kurd gördüm. İlaç kullanamam fakat rahatsız edici ne yapayım?
sultanssa Kerimova taze pirasa yiyin cig cig ekmegin arasina koyun yiyin eskiden annem derdi kucukken koyde oyle sifa bulurlarmis
Baharoloji Kerimova aç karnına kabak çekirdeği yağı içiliyor ama gebelik için doktorunuza sorun bir de tedaviye başladığınız zaman nevresimleri iç çamaşırlarınızı falan yıkayın 3-4 hafta devam etmesi lazım tedavinin çünkü yumurtalarda kurda dönüşebiliyor onlarda gitsin
irmnayk2 İlk önce doktorunuza danışın ama sonra yesil mercimek haslayip yemek iyi geliyor diye biliyorum. Ve kabak çekirdeği yemek. İlk önce doktorunuza danışın
Kerimova Blossom doktorum gebelikte bunun için ilaç kullanamayacağımı söyledi. O yüzden doğal yöntemlere ihtiyacım var. Sarımsak tüketiyorum çamaşırı sık sık değiştirip yıkıyorum. Başka öneriniz ne varsa söyleyin .
Cemes Kabak çekirdeğini kabuklariyla yiyin ve o bolgenizi devamlı ılık suyla yıkayın bende de olmuştu iç çamaşırınızı sık sık değiştirin
_Kubra_ Geçenlerde karşıma çıkmıştı kekik suyu hamilelikte tüketilirmi bilmiyorum ama kıl kurdunu yok ediyormuş