Mrb kizlar 29 haftalık hamileyken bebeğimize babymallden prego marka bebek arabası, puset ve beşik aldık. Bebek Arabası ve puseti mağazadan hemen teslim aldık ancak beşik mobilya olduğu için en geç 30 iş günü içersinde kurulum ekibi getirilecek denildi bize okey dedik. 30 iş günü doldu bizim beşikten tabi ses seda yok daha aradık ulaştık bir yerlere(zaten ne mağazaya ne müşteri hizmetlerine ulaşmak da o kadar kolay değil) bize besiginiz salı günü gelecek denildi tamam dedik 34 iş günü olacaktı yine de seslenmedik salı günü tüm gün evde bekledik sonra akşam 18 gibi bı telefon sizin beşik cumaya kaldı dendi neyse dedik tamam cuma gelsin cuma günü yine tüm gün evde bekledik akşam yine bı telefon sizin beşik cumartesi gelecek dendi benim tabi cinlerim tepeme çıktı ama eşim sakin ol dedi cumartesi de biz akşama kadar evde bekledik beşik yine yok ama benim beyninden ateş çıkıyor resmen sinirden çünkü 36 haftalık olmuşum bu arada çocuk doğdu doğacak mağazayı arıyorum muhattap yok müşteri hizmetlerini ariyorum yapacakları bir şey yok belki 50 kere telefon görüşmesi yaptım daha sonra dedim eşime kalk mağazaya gidelim paramızı alıp başka yerden park yatak falan bir şey alalım mağazaya gittik yine çözüm sunan kimse yok elimizden gelen bir şey yok diyorlar anca asssssla çözüm odaklı değiller, biz dedik iade istiyoruz bizden slip istediler kartla ödeme yaptığımiz için slip var ama aradan kaç hafta geçmiş yazılar silinmiş hiçbir şey belli olmuyor bu şekilde iade alamazlarmis ne beşik var ortada ne para orda bütün mağazayı ayağa kaldırdım sözleşmede Max 30 işgünü yazıyor bunu karsilamadiniz nasıl paramı vermezsiniz diye neyse ben böyle cirkeflenince dediler pazartesi kesin gelecek gelmezse iadenizi yapalım mecburen kabul ettim çünkü iade de yapmıyorlar dedim siz oazartesi beşiği teslim etmiyorsanız ben salı günü sizi mahkemeye veriyorum. Pazartesi doktor randevumuz var akşam 6 gibi gelin dedik tabi sizin söylediğiniz saatte geliriz dediler sonra pazartesi sabah bizim telefon bı çaldı kapidayiz geldik diye yine sinirim tepeme çıktı ama la havle çektim beşik geldi kuruldu neyse bir de ne göreyim yan citalarinda catlarlar var hep gelen kurilum ekibine söyledim ben bu şekilde teslim almıyorum diye onlarda hemen bı arıza firmu oluşturdular beşiği bırakıp gittiler 15-20 isgununde bizim parça gelecekmis tabi inanirsan ben bunu her yere yazdım şikayet ettim, tüketici hakem heyetine başvurduk sonra Google de ki yorumları okuyayim bı dedim baktım ki herkes aynı durumda söyleyeceğim su ki ben yandım siz yanmayın babymall den bir şey alacaksanız önce yorumları okuyun ama okuyunca tercih etmeyeceginzden eminim, muhattap bulamadığıniz, parayı alana kadar hoş parayı aldıktan sonra boş bir firma, ürününün arkasında durmuyor siz benim gibi sinir krizi geçirmek istemiyorsanız tercih etmeyin derim