Ben bir tane peluş aldım kalın. Bir tane daha alacağım. Üç tane müslin var ama annem kenarları işlenmemiş diye sevmedi bir iki tane ekleme yapacak onlara. Kış bebeği olacak evimizin her yeri çok sıcak olur bütün kış ama yine de kundak vs yapmak için iki tane penye battaniye daha almayı düşünüyorum. İki tane nevresim takımı alacağım. Arkadaşım çok kusabilir, kirlenir vs dedi ama yılar kuruturum. Çok ihtiyacım olursa da 3-4 yaparım doğumdan sonra diye düşündüm. Yirmi kadar pamuklu ağız mendili aldım. A101 e 5li paketlerde geliyor zaman zaman çok uygun oluyor fiyatı. Şimdilik beş tane iç zıbını var. Çorap almadım daha. Eldiven aldım, takımlar haricinde iki çift. İki tane yeni doğan hastane çıkışı aldım. İki tane 0-3 ay tulum seti var. Annem artık bunları alma dedi. Çünkü bebeğinin boyu uzun vs olursa hiç giymeyebilir, doğum sonrası ayarlarsın dedi. Şimdi banyo ihtiyaçlarına başlayacağım. Bornoz setidir vs onları alırım. Bana herkes erken alma dedi ama ben her aya yaydım ihtiyaçlarını. Yavaş yavaş tamamlıyorum. Allah kolaylık versin hepimize çok zevkli ama ekonomik olsun diye de indirim kovalıyorum. Mesela ben lolons’tan aldım müslinleri. Oranın fiyatları daha uygun oluyor. Bakın derim