naneliseker_ Kızlar mecbur yağ vs. Oluyor sandalye kurarak hafif hafif siliyorum. (Üstleri)Az uzanmak durumunda kalıyorum , belim ağrıyor.(19+10 Sizler nasil siliyorsunuz, neler kullanıyorsunuz ?
Zeeynep1 naneliseker_ 30.haftamgeçen hafta sildim .mutfak tezgahın üstüne karton koydum tezgahın üstüne çıktım sildim içindekileri eşime verdim sildim tekrar verdi yerleştirdim. Üstleri asperoxla siliyorum
Belginylmz naneliseker_ walla cif sorey sıkıyorum sonra biraz bekliyor sandekyeye çıkıp silip sonra duruluyorm
Zeeynep1 naneliseker_ mutfak dolapları cok büyük ve geniş değil rahat oluyor 🙂uzanmam gerçekten zararlı bence ilk hamileliği mde yapmıştım o hatayı 1 hafta ağrı çekmiştim doktorum kızmıştı. Sonra akıllandım kendinizi zorlamayın olduğu kadar
naneliseker_ Belginylmz bende onu kullanıyorum baya güzel. Kötü olan yanı uzanmamiz üstleri de sıkıyorum
Gulsen54 naneliseker_ Canım ben başından beri haftalık siliyorum öyle dip köşe değil ama yağ tabakası birikmesin diye ya da kızartma yaptıysam o an siliyorum daha kolay oluyor bende doğum öncesi bı dip köşe giricem bulaşık tableti ve asperox can çok işimi görüyor kendini yormadan eğer bir tehliken yoksa yavas yavaş sil istersen bir de çok mu yüksek benim normal yükseklikte
naneliseker_ Gulsen54 bende bu 2. Silisim falan. Tertemiz oluyor anlattığınız gibide ama uzanmak zorunda kalıyoruz rahatsız oldum bir an. Düşük riskim de yok
Belginylmz naneliseker_ yoğ uzanmiyom usbtarafa uzancagim zaman cam çekin ağzına bezi koyuyom öyle siliyom🤣
Gulsen54 naneliseker_ Dikkat edince birşey olmuyor İnşallah bu 2. Gebeliğim çok şükür birşey olmadı ama istersen doktora gittiğinde danış o daha iyi bilgi verir 😊
luvlymamacita ben her hafta silerim sonrasinda ugrasmamak adina, sleepyin camasir sulu mendilleriyle cok pratik oluyor. ayda 1 de asperox ile siler durularim ❤️
naneliseker_ luvlymamacita uzanıyorum silerken biraz ağrı yaptı bende, dediginjzj bende kullandım çok güzel
Dilekonurr naneliseker_ valla benim dolaplarım çok lanet hemen iz oluyor çok zorlanıyorum 36+4 deyim daha dün sandalyeye çıkıp haşır huşur sildim yağ çöz o mu ne bulursam, kolunu kaldırma diyorlar bana da dikkat etmeye çalışarak yapabilirsin sende ama zorlanıyorsan yapma
Dilekonurr naneliseker_ yok bende sandalyeye çıkıp sildim çok uzanmadım ee mecburuz sonuçta ev işi yapsan bi dert yapmasam ayrı dert gelip yapanın yoksa mecbur biz yapmak zorundayız
Kaykinadile naneliseker_ uzanma bırak kalsın annen kardeşin varsa yapsın doktorlar uzanmayı uygun bulmuyor sende tehlikeye atma bile bile üzülürsün sonra