Sonunda bende buraya doğum hikayemi yazıyorum.. 28 Haziran gecesi post açmıştım bacaklarımda adet sancısı gibi ağrım vardi ve karnım da ağrıyordu ılık duş alayim dedim iyi gelir diye iyi gelmedi maalesef sabaha kadar uyanık kaldım ağrı çektim sabahı 29 Haziran aynı şekilde ağrım devam etti yalancı sancı dedim geçer sanmıştım geçmedi bütün gün karnımdan aşağıya Baskı yaptı duramadım.. ama baya yürüdüm de dinlendim 29 Haziran gecesi saat 2 de benim ağrılar gittikçe çoğaldı eltimin kızını aradım durumu anlattım eşimi uyandırdim hazırlanıp devlet hastanesine gittik altan muayene ettiler sonra beni ebelerin yanına gönderdiler ebeler beni nstye koyduktan sonra 3 saat sonra tekrar gelmemi söylediler eve geri gittiğimde dayanamadım 10 dkda bir vuran ağrım 5 dkda bir 2 dkda bir ağrım oldu dayanamiyodum 5 buçukta tekrar hastaneye gittim altan muayene ettiler ebelerin yanına gitmemi soyeldiler ebenin yanına gittim ebe nstye koydu tekrar sonra 1 cm açıklık olduğunu söylediler dayanamıyorum ağrıya dedim doktora söylediler yatış önerdi bende kalmak istemedim evde sancımi çekerim daha iyi dedim hemşire bı iki güne de dogurmazsin dediler açıklık az dedi yatış oldum herşeyi halletikten sonra odaya geçip tekrar nstye girdim ama bunun belirli bir süresi yokmuş 1 saate olabilir 2 saate olabilir dedi hemşire..10 dk olmadan benim çığlık seslerin hastaneyi ayağa kaldırdı dayanamıyorum gelin alın beni dedim çıkmak istiyorum ben dedim ama gelen giden yok takmıyorlar beni eşimi arıyip gel beni burdan al beni mahvettiler öldürecekler beni burda dedim eltimin kızı ile gelip beni aldira 5 te gittiğim hastaneye 7 buçukta çıkıp gittim özel illa sezeryan olucam dedim özele gittikten sonra doktor muayene etti ve 7 8 cm açıklık olduğunu söyledi doğum yaklaşmış buraya kadar geldin geri dönme sezeryan sakın olma dedi motive etti baya cesaretlendirdi de beni tamam dedim normal doğum olsun başka doktora sevk etti beni nöbetçi doktor olduğu için gitmesi gerekiyordu hemşireler beni odaya götürdü nstye bağlıiyacekken doktor geldi hemen doğumhaneyi hazırlayın doğum yaklaşmış 9 cm açıklık var hemen beni alıp götürdüler doğum doktorumdan aşırı memnun kaldım iyiki de özele gittim dedim☺️ doktor geldi beni motive edicek şeyler söyledi konuşturdu beni 3 kere ıkın sonra bebek kucağımizda dedi bikere ikintiktan sonra bebeğin saçlari göründü dedi bikere daha ikindim hemşire karnımdan aşağıya Baskı verdikten sonra ikindim kafası çıktı hissetim sonra hadi yapabilirsin dedim kendime bikere da ikintiktan sonra bebek çıktı zaten ama nasıl rahatladım tarif edemem bunu dikiş atacakları zaman uyuşturdu doktor iğne vurdu çok az bı sklde hissetim dikiş attı hiç histemedim sadece düğüm yapınca sıkıyordu ozaman hisetim sesimle o hastaneyi de ayağa kaldirmistim başımdaki hemsireler kulaklarını kapatmış bana bakıyolardi 😂😂😂😂 Allah eşine ve yakınlarında sabır versin kız sus diyodu hemşirelerde çok iyiydi 😂😂 bebek cikinca kucağıma verdiler ellerimi yüzüme götürdüm hayır hayır istemiyorum götürün dedim istemizce nasıl onu da dedim bilmiyorum yıkadılar tekrar gösterdjler bana öptüm onu çok şükür dedim sonra giydirdjler beni odama geçtim aksama kadar kontrol ettiler beni doktorum yanıma geldi akşam da taburcu oldum 3 günlük olduk sağ salim kucağıma aldım oğlumu uzun oldu kusura bakmayın pozitif mi negatif bı doğum hikayesimi siz soyleyin artık☺️ şuan iyiyim sadece dikişlerimden biraz rahatsızım iyi olmaya çalışıyorum iyiki özel hastaneye gittiğimi de altını kalın bı şekilde çiziyorum kendinize iyi bakın darısı sizin başınıza sağlıkla kucağıniza alın sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz ☺️😘