OnlyBaby tatlibebegim_ haftalar adete göre mi hesaplanıyor? Mesela 27 temmuz adet günüm ama hiç adet olmadım daha. Bugün çatlama iğnemi oldum, eğer hamileysem beta 18 inde belli olcak.. kaç haftalık olur eğer tutarsa
tatlibebegim_ OnlyBaby benimde 30 temmuz, 5 haftayı geçer hesaplayım bi , hesapladım 5 hafta 1 günlük oluyor
OnlyBaby tatlibebegim_ o zaman 18 den 1 hafta sonra kese gözükür 🥰🥰🥰 kııız ya birden durdum dedim negatif olcak yine he.. valla bazen umutlanmayayım diyorum duygu karmaşası
tatlibebegim_ OnlyBaby kese 4 haftalıkken bile gözüküyomuş doktoe bilerek bana ileri tarihe randevu verdii inşallah tutar seninde ya ama içimdeki his tutcak diyoorr🥰😍
OnlyBaby tatlibebegim_ ne olur bana dua et hamilesin tutar senin duan bende şimdi dua etmeye gidiyorum Allahım sağlıklı gebelikler inşallah hepimize
tatlibebegim_ OnlyBaby herkese dedim sanada deyim elini karnına koy “ya erhamerrahimin” ve “ ya musavvir” bunları 20 kere söyle ezan okundukça söyle aklına geldikçe hep söyle ben böyle dua ettim sonra hayırlısıyla tutsun dedim
luvlymamacita insallah tutar bebisinize tez zamanda kavusursunuz ❤️ dualarim sizinle guzel haberlerinizi bekliyorum ❤️
[silindi] OnlyBaby benimki yumurtlamadan 7 gün sonra 7.63 cikti iyimi yani Senin bu son yumurtanda kaç cıktı Progesteron
OnlyBaby [silindi] benim progesteronumu ölçmedi bu sefer canım, boyut yerindeydi zaten ölçünce o yüzden