Semisko Progestan kullanmaya başladıktan sonra kilo aldığını farkeden var mı ? Kilo mu alıyorum ödem mi anlamadım. Daha 5 haftalığım.
Dimple23 Semisko ödem o bende de olmuştu hatta bıraktandan sonra bir kaç hafta daha o ödemi atamıyosun
1850 Semisko iğnesini vuruluyorum haftalardır kılo alıyorum ama hafta ılerlemesındenmı yoksa ığne kaynaklımı bilmiyorum acıkcası🤷🏻♀️
deletedmom6295 Semisko 10 hafta kesintisiz kullandım 8 hafta da üç güne bir proluton depo iğnesiyle beraber. normal yemeye devam ettim ama kilo almayı bırakın kilo verdim o dönemde. bence tek başına ilaçla alakalı birşey değil
Seydos Ben de fitil olarak kullandım ama hap olarak kullananlardan hiç duymadım böyle birşey şişkinlik olabilir
Semisko İnternetten araştırdım ödem yapar filan yazıyor bacağıma parmağımla bastığım zaman çukur oluşuyor. Bilemiyorum. 😢
Semisko BBusraa kaç kilosun yani eğer zayıf yapılı biriysen diye. Ben kilo almaya meyilli biriyim. Hatta gebe kalmadan önce de diyetisyene gidiyordum🙎🏼♀️
busra6161 34 haftaligim 6.haftadan beri kullaniyorum sabah aksam 200 mg odem yapmadi 5 kilo aldim toplamda
BBusraa Semisko hayır zayıf değilim hatta kilolu bile hamile kaldım 🙈 ama çokta dikkat ettim o da var su an 77yim 🙈🙈😂
Damlalokum Semisko canm ben iki kutu kullandım 200lük hemde tam tersi kilo verdim aşırı iştahsızlık yapıyor normalde
Semisko Damlalokum ooofff 1.70 boyumm 77 kiloyum. Bir ay öncesi diyetisyene gidiyordum 73 kilodum. Nerden geldi bu 4 kilo diyeti bıraktım gebeyim diye ondan mı yoksa progestan mı bilemiyorum
Kubra87 İlk gebeliğimde iğnesini kullandım, 12 haftalıkken kaybettim o bebeği yaklaşık 2-3 kilo aldım , iğne bana çok şişkinlik yapıyordu. Şimdi bu bebeğimde 19. Haftadayım, hapını kullanıyorum, hamile kaldığım kilodan da 2 kilo eksiğim, yani sanırım hapı ve fitili değil de iğnesi yaptı bana kilo.
1850 Kubra87 iğne vuruldugun gun karında fazla sertlesme gaz agrı falanda yapıyor. Ayrıca da cok ağır iğne gerçekten . Hapını kullanmak daha rahat
Kubra87 1850 aynen öyle. Hele o kalçada yaptığı ödemler🤦🏼♀️ Ben oturamıyordum artık, günde 3 tane vuruluyordum , ispirtolu pamuk koyuyorduk.
Damlalokum Semisko belki ödemdir canım o kadar kısa sürede çok zor kilo alman ilacı bırakınca atarsın inşallah ödemleri atmasan da önemli değil bebişin sağlıklı olsun da hiç takılma kiloya boşveeer 😊