Buukkeett Çok fena grip oldum bogazlarım kötü ,burnum bi akiyo bi tikali,başım çatlıcak , napabilirim kızlar 10+2 haftalık hamileyimm 😯😯
-zlhzynp- Ben de yeni atlattım sayılır kızlar bol bol limonlu ballı ve su içtim. Tuzlu suyla yada karbonatlı sirkeli suyla Gargara yaptım. Tavuk suyuna çorba et haşlama falan yaptım bol limonlu karabiberli. Doktora gidince bitkisel bir pastil yazdı onu da 2 gün falan kullandım sonra korkup bıraktım. Bol bol dinlendim uyudum. Git gide gündüzleri iyileştim ama geceleri öksürük kaldı yine boğazımı kuru tutmamaya çalıştım ılık su içtim. C vitaminini bol bol tükettim. Aklıma gelenler bunlar. Rabbim şifasını versin. Tam iyileştim dedim bugünlerde tekrar yenilemeye başladı çünkü havaya aldanıp ince giyindim. İyileşince bile dikkat etmek gerek. Aman siz dikkat edin 😉
Kyhnsnl58 Bende yakalandım yaa mandalina portakal yemek lazım sanırım bolbol. Zencefilli ballı limonlu çay iyi gelir dediler aklınızda bulunsun sizinde
Buukkeett Tüm vücüda ozellikle ayakztabanlarina viks surdum kizlar duzeldim sukurler olsun ya. Sicak sicak yattim bide terledim ooh kurtuldum deneyinn