Gebes66 Ben Asya ismini düşünüyorum ama hala karasız inat olur diyorlar Asya isimli bebeklerin huyları nasıl yorum yapabilir mi?, ☺
Welcometomylife Gebes66 Benim kızım yeni doğdu. Şuan 10 günlük. Adı Miray oldu kuşumun 🥲❤️ Ay gibi parlak olan, ışık saçan ve etrafındaki kişilere örnek olan kişi anlamına geliyor. Asya da güzel isim ama numeroloji yorumları var isimlerin onları bi incele istersen.
aminehumamoms Gebes66 amine hüma 🌸koyucaz inşallah Amine:cesur güvenilir aynı zamanda peygamber efendimizin annesinin ismi Hüma:mutluluk talih kuşu anlamına geliyor
Bmbe21 Gebes66 ikiz kızlarım var biri buğlem diğeri meryem Buğlemin anlami cenneti mujdeleyen melek demek. Meryem de islami kadın
Canann1601 Gebes66 Zerya koyacağız nasipse. Farsça altın kadar kıymetli demek. Türkçe büyük okyanus demek. Bir başka dilde de canımın içi yüregim demek 😊
Gebes66 Welcometomylife googlede mi canım Miray ismini seviyorum ama kuzenler de var çok tatlı oda Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah❣️
Nurr_22_22 Gebes66 kızımın adı Tuana cennet bahçesinden düşen ilk yağmur damlası demek genel olarak yoran bir bebek değil ama inadı var tuttuğu zaman fena oluyor
gokcetugumm Gebes66 komşumuzun kızı asya Allah ona bol sabır versin çok tatlı ama annesini çok yoruyor 😂 Benim kızımın adı Gökçe Türkçe isim oluşundan seçtik şimdi erkek bebeğe hamileyim oda inşallah Göktuğ olacak ❤️🥰
Gebes66 gokcetugumm Asyalar zor ve inat oluyor diyolar doğru galibaa farklı isim arayışındayim kardeşim gökçe ismi istiyor Aslında uysal mi kızın nasıl
gokcetugumm Gebes66 maşallah çok akıllı çok uysal sadece kolik bı bebeklik geçirdi şuan 3 buçuk yaşında ama resmen bana arkadaş kardeşini heyecenla bekliyor 🥰😍
Bahar6667 Hüma koymayı düşünüyorum Hüma ismi, saadet, mutluluk ve devlet kuşu anlamlarına gelmektedir
simaymasalim Gebes66 Simay Masal kızımın ismi Simay gümüş kadar güzel olan gümüş ışığı gibi parlak demek Masal zaten belli 😅 bir kızım daha olursa Dilay Öykü olacak Dilay gönlü anlatan ay gibi güzel demek🎀