Selamlar kardeşlerim nasılsınız iyisiniz inşallah.. buraya yaklaşık 8-9 ay önce 2. Bebeği istemeye başladığımda geldim ve çok yazılar okudum.. ve bir gün hamile kalırsam tecrübelerimi yazmak istedim.. ilk hamileliğim ilk denememizde tuttu üç buçuk yaşında bir bebeğim var. İkincisini yaklaşık 9 ay önce istemeye başladık ve ne hikmetse olmadı bi türlü tabi haliyle biraz yıprandık yorulduk.. araştırmalara girdik.. hiç olmayacak zannettik 😂 kafaya takmayıp hayatımın normal akışına dönmüştüm bu son aylarda tabi biraz kilo vermeye odaklandım 8 kilo verdim ve size en büyük tavsiyem soğan kürünü denedim. Biliyor musunuz bence bir çoğumuzda enfeksiyon var. Doktor her ne kadar bir şey söylemese bile soğan kürünü içtikten sonra resmen akıntımda o enfeksiyonu gördüm… sonra bartholin apsesinin de verdiği bahane ile rahim için az bir miktar antibiyotik kullandım. Ve gerçekten arındığımı hissettim bir ay sonra da hamile olduğumu öğrendik 🤗 stresten uzak kalın ve rahmi temizlemek için kendimizce en önemlisi bir doktor yardımı ile bir şeyler deneyin teşekkür ediyorum 💐💐 rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah