Dryunln 25 haftalık hamileyim işten geldiğimden beri hiç hareket etmedi neden olabilir yaklaşık 3-4 saat oldu :/
Sabiha87 Dryunln bende işten 2 saat önce geldim.normal zamanlarda ki gibi hareket etmiyor onlarda yoruluyolarmış çünkü.. Eğer çok yorulduysanız ondan hareket etmiyordur belki..
Sevilmesebebi Dryunln dün akşama kadar hastanedeydim aşırı yoruldum gece anca kendine geldi yorulmuş olabilir
sonsuzmasalim Dryunln her saat başı haraketlerini hissedeceksin diye bir şey yok.. bende 33 haftalık hamileyim ve bazen bi sabah ve bir akşam hissediyorum. Günde bi kere haraketlerini hissetsen yeterli. Zaten günün yaklaşık 20 saatini uyuyarak geçiriyorlar
Muhoensar Bi kaç bardak su iç çikolata ye soluna yat hareket eder insallah dinleniyodur kuzucuk korkma
Btlbet sonsuzmasalim evet kesinlikle sana katılıyorum.özellikle 32.haftadan sonra sanki biraz daha yavaşlıyo mu ne .28 desen sonra bayagı bi hararetli oluyolarrr sonra yavaslamaaa
Dryunln sonsuzmasalim normalde gün içerisinde çalıştığım için hareketini hissetmezdim ama eve geldiğimde başlardı oynamaya binin bi ilk oldu o yüzden korktum açıkçası