monarosamommy Merhaba canım anneler🌸 ben bugün doktoruma gittim 25+4 haftalığız elhamdülillah herhangi bir sıkıntı yok dedi çok şükür iyiyiz progestan fitili bıraktırdı doktorum artık kullanmaya gerek yok dedi. Seker yüklemesi yapmak istermisin diye sordu ben genellikle gebelerime öneriyorum dedi bende kabul ettim yaptırmak için 50 lik ml l gramlık mi herneyse sıvı yazdı sekreteri bunu iç dedi sonra kan ver dedi yanındaki sekreteri o ara doktorum başkasını muaneye almıştı ona soramadım kan verme işlemlerine yetiş dedi bende hemen eczaneden aldım içtim sonra gidip 2 tüp kan verdim beni telaseye soktu sekreter şimdi size sorum şu bu şeker yüklemesi aç ve tok karnına mi yapılıyor.? Yoksa benim gibi 50 mlik sıvı içip ondan sonra iki kapıdan alıyorlar mı. Ben sekretere sorduğumda fark eden bisey yok dedi kan vermeye gittim onlarda bisey demedi aklım karıştı İnternete bakıyorum 1 aç 1 tok yazıyor benim gibi şeker yüklemesi yapıp kan verenler bir skntı varmı bir sorun olurmu
Slnaycn monarosamommy şeker yuklemesi ilk aç iken kan alınıyor sonra şekerli suyu içip 1 saat gecinc kan aliyorlar canım
monarosamommy Slnaycn bana öyle işlem yapılmadı sekreter elime kağıdı verdi eczaneden bunu al iç sonra kan ver dedi aç tok fark edermi doktora soracaktım başka hastayı muaneye alınca soramadım sekreter fark etmez dedi oyalanma hemen kan ver yetişmen lazım falan dedi 2.bucuğa kadar banada panik yaptırdı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️peki bisey olurmu benim şeker yuklemesinde herhangi skntı olurmu .
Slnaycn monarosamommy öyle olmaz ki canım açlık kan şekerine bakması lazım sonra şeker içince 1 saat içindeki değerine bakması lazım 🥴 muhtemelen tekrarlar doktor çünkü ben 50 ve 100 Luk yaptirdim ikisinde de ilk aç sonra içip dakika dakika veriyorsun kanı.9.30 da ictiysen tam 10 30 da kanı veriyorsun
monarosamommy Slnaycn sağol canım 🌸yaptılar bende ilk defa yaptırdım nasil olacağını bilmiyordum sadece bundan okumuştum 1,2, defa aç ve tok şeklinde onu sordum oda fark etmez dedi sekreter yaktı beni🤦🏻♀️ sağlık olsun nediyeyim artık
monarosamommy Slnaycn aynen canım evladım iyi olsunda tekrar ederim testti ya bazen aşırı sinir oluyorum bu doktorların yanındaki sekreterlere mi desem asistan mi bilmiyorum onlara doktordan iyi biliyormuşcasına yönlendirme yapıyorlar bazen laf arasına girmelerine oluyor 😒 kan alanlarda hiç uyarmadı beni neyse tekrar edicez artık 🤦🏻♀️
monarosamommy Slnaycn canım bugün hastaneye geldim ve doktora anlattım durumu yeniden şeker yüklemesi yapılacak çarşamba günü aç gel dedi ilk önce kan ver sonra 100 lük şekerli sıvıyı içip tekrar kan vereceksin 1 saat ara ile toplam 3 saat vs. Sürüyor dedi ben şimdi ikinciye şeker sıvı alıcam vücudum aşırı gerildim yani