Mavisim3457 Bahar6667 Ayy inşallah. Normal doğum istiyorum lakin bakalım ne nasip yazılmış. Hep kendimi ona yönelik hazırladım psikolojik olarak. Doğumdan sonra kendi işimi kendim yapabileyim, ailem uzakta yaşıyor. Kimseden de birşey istemek istemiyorum
aysenuurr11 Mavisim3457 28.haftadan selam😊 rabbim veriyor kolayligini cok sükür💖 ağrılar filan oluyor tabiki ama can taşıyoruz olsun o kadar, heh birde tuvaletten geri gelemiyorum🙈
Mavisim3457 aysenuurr11 Aynen Allahım sağlık sıhhat versin inşallah. Tuvalet olayı beni de gece uykumda ediyor 😂😂😂. Gündüz ise her ögün abdest almak istiyor 😜😜😜😜 Dediğin gibi olsun şükür.
Yazmelegi_ Mavisim3457 doğum yaptım galiba yanlış anlaşıldım 😁 yanlış ta yazmış olabilirim 🙂son zamanlarda öyle oluyor son zamanlar yatamıyordm uykusuzluk vardı hep
Mavisim3457 Yazmelegi_ Aaa bende yanlış anlamış olabilirim olsun. Taze anne 🌸 mis kokulu bebek. Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Nasıl bir his doğumunuz kolay olmuştur umarım
Yazmelegi_ Mavisim3457 acil sezeryana alındım gerci normalde de sezeryan istiyordum ameliyat zor geçmiş ilk kalkış vs çok kolay ve rahattı benim için rabbim size de kolay doğumlar nasip etsin
Nidabade Melike_sevgi kız yap bir an önce bi kaç hafta sonra iyice yorulma artıyor iki hafta önden gidiyorsa hemen yapman lzım çantayı benimkide 36 şu an iki hafta önde gözüküyor çantayı 32 de hazırladım bekliyprum valla kilosu kaç seninkinin
Melike_sevgi Nidabade aynen bugün yarın hazırlıcam inşallah yoksa kafam daha dolu oluyor. 32+5 te 2200 dedi doktor şuan ne kadar oldu bilmiyorum
Melike_sevgi Mavisim3457 aynen bu tür durumlarda bence farklı doktorlara da danışmak iyi oluyor. Sizin de hazırlıklar bir an önce biter ve istediğiniz gibi bir doğum süreci yaşarsınız Allah kolaylaştırsın tüm annelerimizin doğumunu 💞☺️