ksuna33 8 haftaligiz ama cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz doğuma kadar ,böyle düşünüp sabırla doğumu bekleyenler var mi
efsanee_ ksuna33 buna sabır göstebileceginize emin misiniz 😊 en basitinden bnde 12 haftalıgım iletişim kurmak için bile cinsiyeti ögrenmek istiyorum . Eşyada çok cinsiyetçi degilim ama bi iki parça pembiş mavi eşya önceden almak fena olmaz sanki 🥰
ebrarmom08 ksuna33 valla bende 8 haftaligim sabirszlanyorum ogrenmek icn hersy zamnnda guzrl olur . Onun bile ayri güzel heycani var 11+4 de kontrol var 11.nci haftada cinsiyet ogrenenleri duyunca dahada heycanliyorum
Doga_deniz Ben 17. Haftadayım memlekete geldim babasıyla öğrenelim diye zor bekliyorum bi hafta geçti daha 😃 Büyük sabır gerektirir bence doğuma kadar beklemek o sabır da bende yok valla 🙈
Btugl Doga_deniz ogrenmemek ne mümkün ilk öğrendiğim andan beri heyecandan uyuyamadim bitane oğlum vardı bide yinede heyecandan kalbim küt küt olurdu yine hamile kalsam yine kalbim pır pır olur
ksuna33 Mervisnese işte onu bende bilmiyorum ne mide bulantısı ne başka bir şey var acaba ondan mi duygulara giremedim ama eşim şimdiden sevmeye başladı karnimdayken
ksuna33 Belki ilerde dayanamam ama eski usul gibi doğumda nur topu gibi oğlun kızın oldu diye daha iyi olur diyorum
ksuna33 Alyamm işte doktor söylemesin diyecem ama ben istikrarsjz biriyim büyük ihtimal dayanamam ama dayabildigim kadar dayanacam
Feride9595 Ben ogrenmiyicem 21+3 haftaligim ogrenmedim ,ogrenmiycem surpriz olzun zaten 1 oglum 1kizim var
ksuna33 Esrabzdmr illa renk önemli değil ki olmadı doğum sonra bir takım alırım renge göre gerisi unisex olsun
Esrabzdmr ksuna33 renk deyip geçtiğini şey hersey canım. Hediyelikleri kiyafetleri odasınin düzeni Vs Vs en onemlisi de ismi