Siracinannesi -nazli00 mercimek çorbası sulu köfte pilav sarma var biraz da tavuk 😂 dün misafirlerimiz vardı onlar için yapmıştık kaldı hep bugün yemek derdim yok
cokkasmabeabi -nazli00 bilmiyorum kızıma sordum oruç tutucam dedi 😂😂😂😂 tavuk pilav yapmayı düşünüyorum
Birannis Bugün kayinvalidemdeyim biber dolması ve yaprak sarması yaptık birlikte yanına da kara mercimek çorbası yapacağız birde yoğurtlu semizotu salatası
mervemurat16 -nazli00 ben fırında köfte patates yapıcam yanına makarna birde kavun dogricam.Sıcakta ne yemek yapılıyor nede yeniyor hergün aynı telaş
Bathy21 Kıymalı kabak yemeği üzerine mis gibi yoğurt sarımsak ve domatesli makarna yanına bide çoban salata.
DENIZ_55 -nazli00 evde tekim canım patates yemeği istedi onu yaptım yanına turşu koyup mis gibi yerim afiyet olsun herkese🥰
Alwayshope Dün misafirim vardı ordan kalan yemekler var 😂 mercimek çorbası kıymalı krep pirinç pilavı alinazik havuç tarator
luvlymamacita hunkar corbasi + firinda tavuk+patates+sogan yanina arpa sehriye pilavi+havuc tarator + tatli da islak kek ❤️