Anneumut2318 Kızlar sadece anneme iplere dizdim ama nasıl yanıyor neler denedim geçmiyor 37 haftalığım bebeğe zarar verir mi nasıl geçer bilgisi olan🤦♀️
Evremoz Anneumut2318 sakın taharet alma elinle yoksa acısından yerinde duramazsın. Onun dışında bebeğe neden zararı olsun deriden acısı bebeğe geçecek değil ya bu çok ütopik Bi durum olurdu. Yıkadıkça geçer.
mucizemb Anneumut2318 aloe vera bitkisini jelini sürün çok rahatlatır , yanıklarda çok iyi Geliyor bi deneyin
Sevde96 Limon ve çamasır suyu denemiştim ama hangisi iyi gelmişti hatırlamıyorum. Limon sürmeyi deneyin inşallah geçer🙏🏻
Evremoz Anneumut2318 yoğurt ya da pişik kremleri geliyor aklıma. Başıma gelmişliği var bilirim eldivene rağmen elime acısı geçmişti. Domates suyu sürmek de iyi gelebilir
Sevde96 Anneumut2318 Çamaşır suyu sürmeyin hamilesiniz. Başka çözüm vardır illa ki internetten biraz bakın olmadı birçok şey yazıyordu
Anneumut2318 Sevde96 İnan çoğunu denedim internetten baktım ama bana mısın demiyor alev almış annem erken gelse bari acile git dedi gözüm kesmiyor aşırrı sıcak bu ellerle yol çekilmez