Zeeynep1 Arkadaşlar randevu bulamıyorum bir türlü kadin doğuma özele gittim bi iki kere ama dünya para .şehir hastanesinden randevu almak için belirli bir saat gün mü var denk gelemiyorum.
happy-26 Zeeynep1 talep oluşturun mhrs den doktorlara randevu açılınca bildirim geliyor ve şuan bir çok doktor yıllık izne ayrılmış ben goggleden çalışma listesine bakıyorum oradan görüyorum ama mhrs den talep oluşturunca bildirim geliyor o zaman randevu alabilirsiniz
2prensessannesi Zeeynep1 her sabah 10 da girersen mhrs ye randevular açık oluyor ben hep bulabiliyorum
Beyzanurse Zeeynep1 sabah 10.00 dan sonra bakarsanız bulma şansınız olur randevular ozaman yenileniyor
happy-26 Beyzanurse sabah 10 dan sonra değil cuma günleri sabah 10 dan sonra bana hastanedeki doktor öyle dedi
Zeeynep1 Royem62 aslında ondan almayı denedim de şeyi anlayamadım. Dr sec diyor ya bölümler çıkıyor.ordan hangi bölümü seçeceğimi bilemedim birde seçince dr ismi flan çıkmıyor gidince hastaneye rastgele bir dr mi bakiyor acaba
Royem62 Zeeynep1 tek bir doktor var kuzum her bölüm için 1 doktoe bir tek infeetelite için 2 3 doktoe var kasın doğum 1 yada 2 olarak seçebilirsin zten bir yanlışlık varsa sistemden düzeltitorlae orda sizi mahçup etmiyorlar
Beyzanurse happy-26 her hangi bir gün saat 10 olduğunda aradigimda ben hangi bölüm olursa randevu alıyorum ama bilemicem
happy-26 Zeeynep1 talepleri sürekli yenile ve sürekli geç bak gece 12 den sonra açılan bile oluyor benm randevum olmasına rağmen kontrol ediyorum arada bakıyorım 😃
happy-26 Beyzanurse bana cuma günleri demişti doktor toplantıları mı ne oluyormuş ona göre yenileniyor dedi