cokkasmabeabi aneoluyorum- benim var sanırım ama su an göremiyorum. Doğum sonrası kantaron banyosu, madecassol artık elime ne gelirse sürücem
aneoluyorum- cokkasmabeabi ya bende görmediğim için yok sanıyodım bu gün es kaza aynaya bi baktım şok oldum nasıl geçecek diye düşünüyorum
Basak3503 Hayatım boyunca çatlağım hiç olmadı o kadar yağladım da ama haritaya döndüm karnımdan tek tesellim derim çatlaklar değil çok ince pembemsi çatlaklar öyle internetteki fotoğraflar gibi değil ama harita mübarek 🤣
aneoluyorum- Basak3503 ayy benimde öyle ya yalnız olmadığıma sevindim Şuan nasıl geçecek bu çatlaklar
cokkasmabeabi aneoluyorum- benim eskiler de var belli olmuyor. Bide damar damar ya şu an görüntü. Karın inince bir şok yaşayacak gibiyim
Basak3503 aneoluyorum- ben bi ümit kantaron yağı sürüyorum egeliyiz malum her derde deva bildiğim bi o var geçirmese de azaltır diye umit ediyorum aşırı rahatsız olursan doğum sonrası lazer tedavisi var
Dilaraayvz Henüz 22 haftalığım ama ben düzenli olarak badem yağı kullanıyorum. annem bu yöntemle çatlaklardan korunmuşş