Fbger25__ NewbieMommy inanin hic bir bilgim yok o konuda ben cem beyin hastasiydim kontrollerimi kendisi yapıyordu eşim ödedi geldi ücreti 1.500tl demisti bizde nakit verdik hatta siz hangi bayanla görüştünüz acaba
NewbieMommy Fbger25__ ben mehmet şimşek sandım o yüzden dedim pardon 🙈 mehmet şimşek 1700dedi ama nakit olursa 1200 yaparız dediler hatta dün bir arkadaşım daha arayıp sordu ona da ayni şekilde demişler.
Handekubatlar NewbieMommy bende ondan randevu almayı düşünüyorum ama benim daha zamanım var iki hafta sonra ara dediler
NewbieMommy Handekubatlar Afzv Medstar Mustafa Sağlama gidiyorum ben 😊öncesinde 2doktor denedim yaşamda içime sinmedi :) doğum ücreti ne kadar diye sormadım hiç. Forumda yazan olmuştu 15 civarıydı ama ocaktan sonra zam gelir muhtemelen. Şubatta doğum olacak benim
Afzv Merhaba hazır Antalya da yaşayan anneler toplanmışken doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı yaşam 15-16 civarıydı diye hatırlıyorum
Handekubatlar NewbieMommy bende medstar Murat doruk a gidiyorum doğum ücreti şimdilik 15 evet benim sağlık sigortam var gerçi karşılıyor ama mart gibi olacak benimde doğum muhtemelen o zamana fiyatlar artar
Sankus Fbger25__ memnun kaldınız mı peki ultrason kagiti sonuç olan kagiti veriyormu bende 21 haftamda ona yaptircamda
Fbger25__ Sankus tabikide memnun kaldim gebeliklerimde hep cem beye gitmiştim kendisi alaninda en iyisi