Bir-orhn Selam hanımlar . Doğumum sezeryan olacak bazı sağlık sorunları sebebinden dolayı . Epidurali önerende var önermeyende. Sizce genel anestezi mi almalıyım yoksa epidural mi . Tecrübeli anneleri yoruma bekliyorum 🥰
Yazmelegi_ Bir-orhn herkeste farklı süreç mesela ben genel oldum çok rahattı gayet iyiydim beklediğimden de kolay geçti
myangelson Bir-orhn spinal yaptırdım çok rahattı. Ameliyattan sonra ne baş ne boyun ağrısı falan hiç bir sıkıntı yaşamadım ki ben çok başı ağrıyan bir insanım üstelik ona rağmen bir sorun yaşamadım
Sevvl Bir-orhn kesınlıkle epidural ben çok memnun kaldım hiç bi yan etkısı de olmada bana ne bas ağrısı ne bel ne sırt turp gibiydim☺️
Eebb Bir-orhn adı hangısı bılmıyorum ama benim belden aşağamı uyuşturdular bebeğimi doğmasını ağlama sesını ve göğsüme koyduklarını hepsını gördüm. Bence tam bayıltma da bunları goremezsın eğer tercıh hakkın varsa belden aşağını uyuştursunlar
Bir-orhn myangelson evet bas ağrısı ve omuz ağrısı yaptığını söyleyenler var hiç sıkıntı yaşamadığını söyleyenlerde var . Hem acı eşiğine hemde kişiden kişiye değişiyor demek ki 🙈
myangelson Bir-orhn iğne yapılırken kendini çok kasmaman lazım bir de ameliyat esnasında çok fazla kafanı oynatmaman gerekiyormus burada öyle okumuştum ben öyle yaptım bilmiyorum onların mi faydası oldu ama iyi geçti o yüzden
Bir-orhn Eebb kesinlikle bende epidural istiyorum bebeğimi görmek için ama yan etkilerini duydukcada gözüm korkmuyor değil 🙈
Eebb Bir-orhn bana tercıh hakkı vermemişlerdı o yüzden yan etkı falan bakmadım hıc ama ılla sezeryansa bu mantıklı tam bayıltma daha zordur bence çünkü ayıldıktan sonra anestezı atma işi var