Nuremses Selam kızlar. 24 haftalık hamileyım ve goguslerımden süt geldıgını fark ediyorum. Bazen ıstemsızce dayanamayıp sıktıgımda oluyor meraktan😀 normal mi bu ve sıkmam bir sorun yaratırmı acaba 2//3 defa sıktım aktı çünkü
Aysenurcineli Nuremses merhaba 16. Haftamdan beri gögüslerimden sıvı geliyor o süt değil vücut kendini hazırladığı için illaki değişiklikler olucak ve beni uyaran çok olmuştu lütfen sıkma gögüslerini hem erken doğumu tetikliyormuş hemde dogumdan sonra süt gelmeme sebebi oluyormuş
3prens1prensesmom Nuremses sutunun akmasi aslind iyiye isaret cunku benimde cok erken haftalarda akmaya basladi hatta sezeryan sirasinda gogsumden akmisti bir iki damla dogumdan sonrasi icinde sutun gelmesini kolaylastiriyor ertesi gun sutum inmisti benim hemen😍
ZumrasMom_ Nuremses 15 16 haftadan beri geliyor arada sıvı arada kurumuş taneler şeklinde 31 haftadayız hala var ama sakın sıkma
Tugceliko-19 Aysenurcineli inanır mısın hiç duymadım bunu doğumu tetiklediğini duymuştum ama doğumdan sonra süt gelmemesini hiç duymamıştım
Aysenurcineli Tugceliko-19 belki batıl inançtır bu zamanda herkesten birşey duyuyorum bir arkadaşım gebeliğimde merak ettim sıktım şuan sütüm gelmiyor demişti
Nuremses 3prens1prensesmom evet çok kişi bu şekilde dedi görünce şaşırdım. Sizlere sormak ıstedım. İnşallah doğumdan sonrada bol bol gelir