Bahar1187 Busranagme doktoruna danışacaksa burda yazmaz gider danışır öğrenir uygular ayrıca iki kadın doğumcu ve bir gastroenteroloji uzmanına danışıp kullandım ben çok çektiğim için belki bir kişiye daha fayda sağlar diye paylaştım
Fadimikow Bahar1187 canim patates suyu nasil oluyor ???? Bendede mide reflusu var hersey denedim gaviscon hepsini hic bisey fayda etmiyor en sonunde 4 aylikdan sonra hap mide hapi ile midem sakinlesti allaha sukur suan ben 36 haftaligim
Bahar1187 Fadimikow patatesi rendeleyip elimle suyunu sıktım 1-2 yemek kaşığı kadar su çıkıyor onun üzerine biraz su ekleyip aç karnına içtim benim reflüm ileri derece olduğu için 7.aya kadar idare etti sonra hapa başladım
Srknsmg Valla en iisi az yemek. Saglıklı seyler yemek ve çift yastıkla yatmak..bende cok cektım mıde yanması mide krampı sureklı agzıma gelmesi. En ii çözüm az ve sık yemek
Werwe Srknsmg aynn cnm bide yer yemez yatmıycksn ustunden en köyü yarım saat gecmeli bn bununla buldum şifayı
elvann Sakın patates suyu nişastası fazla olduğu için zararlı benimde hamilelik öncesi reflü ve gastritim vardı rennie duo şurupla idare ediyorum doktorunuza danışmadan sakın farklı birşey yiyip içmeyin
Kimyagercik seydam dr a git canim bende oyleyim hamilrlikten dolayi reflu baslamis bende mide koruyucu verdi dr um 26. Haftadayim bende
gnc seydam ama bu mide yanmalarına alışacağız Doğumla geçecek inşallah ilaçlar bende pek işe yaramıyor
Ceylin Mide yanması aylardır ben de de var ve hiç geçmiyor.şurubu var. Her yanmasına içiyomm geçiriyor. 2 3 günde bir kaşık içiyomm bazen 1er gün aralıklarla içiyomm. Ne zaman yanma olursa 😅