Minnosum21 Kizlar genesise gittik kusmalarimdan dolayi yatiş istendi doktor ama sigortamiz yok oda ucreti 250 ilaclar ekstra ucret olarak eklenicek gunluk nerdeyse 700 u bile bulur dediler diyarbkirda ozel hastane olup daha uygun fiyatlari olan hastane yok mu
Nursen21 Minnosum21 venevidi hastanesi de var oda uygun galiba Ben genesise gidiyorum sadece muayene için tahlil falan yaptırmıyorum çok pahalı
Cananscs Minnosum21 normal hastaneye gitmedinmi ilk oraya gitseydin içine sinmediyse dünya hastanesi bide bağlar in ucuz
Berenannesiceren Minnosum21 pınar hanım 35 tl bağlar hastanesinde de yücel bey var sanırım oda 15 tl ben dünya doğuma gidiyorum pınar hanım çok memnunm
Nursen21 Minnosum21 pınar hanım var Ücreti 100 tl ama bizim Bağkur yani sigortasız bilemem ne kadar olacak
Prensesim77 Berenannesiceren yok 15 tl değil ki sigortam Yok diyor ya sigorta olmadan muane ücreti 60 tl . Suat bey var bağlarda onun sigorta olmadan 30 tl sanırım
bhdrrabia Minnosum21 canım özel hastanelerde bundan daha az bi ücret beklentin olmasın en kötü hastane bile çok farketmez
Minnosum21 6 haftalik gebeyken devlete ogrenmek icin gitmistim gebelik yok denmisti o yuzden gitmek istemiyorum devlete ertesi gunu genesise muayne olmaya gittigimde kalp atislarini bile duyduk
Prensesim77 Minnosum21 bende genesise gidiyorum evet biraz pahalı orası, sanırım en uygun olan özel hastane diyarbakırda özel bağlar Hastanesi var orası biraz daha uygundur diye biliyorum
Minnosum21 Genesiste sigortasiz 150 oduyoruz bes dka muayne oluyoruz 150 tl bide ben diyarbakirda kalmiyorum isin kotu silvandan geliyoruz kendi aracimizla geliyoruz yakit parasi 150 civari bisey tutuyor 300 tl sadece muayne oluyoruz
Prensesim77 Minnosum21 Hmm o zaman bence özel bağlara git orası en uygunu Sigortasız 30 ₺ dir , bide doktorlarıda çok iyi Mehmet Nafi sakar var oda çok iyi bir doktor onun da sigortasız 60 ₺ dir