Zeynomsu Nur30 evet ya insan kendini biliyo gerçekten ben gecikme yaşamadım ben hamileyim dedim kalktım test yaptım (yedeğe de almıştım kenara) baktım pozitif. Adet olmasan bile akıntın vs oluyor ya o hiç olmadı iç çamaşırım kupkuru bi fark vardı yani.
Yagmurr8 Seval0Seval hmm o zaman en iyisi kan vermek gibi duruyor, bende silik çıkmıştı ama gözle görünecek kadar belirgindi varla yok arası gibi değildi. Başkalarına gösterin eğer sizden başka gören varsa büyük ihtimalle vardır
Yagmurr8 Seval0Seval daha dağlıkla olur adet gününüzü beklemek kesin sonuç verir, Allah gönlünüze göre versin 🍀
Lunalunay Prodoctor testi. 6 gün var adete. Akşam idrarı ile yaptım. Sizce hamile olma ihtimalim var mı yoksa regl a biraz kala hormonlardan böyle silik çizgiler cikar mi
1prensesannesi__ Lunalunay cizgi var evet 6 gunvarsa dogru cikma ihtimali yuksek cunku bu test iyi bi test ama kan vermeden emi olamazsin
Aksutilayda44 Lunalunay yeni hamilesin bende de aynı çıktı gittim kan verdim kesinleşti hamileyim şuan
Lunalunay 1prensesannesi__ haklısınız kimyasal çıkacak diye korkuyorum kan vermeye cesaretim yok en iyi biraz gecikmesini bekleyim
Liya98 Lunalunay ilki miratech sonra dedim baska deniyim prodoctor yaptim onda da silikdi testen 2 gün sonra adet oldum canim
Tklc Seval0Seval merhaba benim de şuan aynı marka bu şekilde çıkıyor testim kan vermiş miydiniz kaç çıkmıştı acaba
Aksutilayda44 Liya98 bende hamileligimi bu teste öğrendim çok silik çıktı yani yeni yeni hamileydim şuan 10 haftalik hamileyim