as123kk Merhaba kızlar nasılsınız umarım hamileliğini iyi geçiyordur 🩷 Benim sorunum yemek asla bir şey yiyemiyorum ve yemek seçiyorum yediklerimide direkt çıkartıyorum miğde bulantı hapı da kullanıyorum. Sağlıklı beslenmem gerekiyor ama maalesef yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz 🥺🤍
sukran0046 as123kk bende hic bir sey yiyemiyorum sadece meyve onuda fazla deil su içsem istifa ediyorum bir sürü kullanmam gereken vitamin var yutuyorum yutunca istifa ediyor ekstra karnmdan igne felan yapıyorum açlıktan titriyorum ama yiyemiyorum 6 haftalık hamileyim düzgün bisey gećmedi bogazımdan 🥹
mervemurat16 as123kk bende ilk üç ay yemek yiyemedim herşeyden tiksindim yemekleri kokluyordum yemeden önce sonra kusuyordum 14.cü haftadan sonra yavaş yavaş yemeye başladım tiksindiklerimi ama ara sıra kusmam devam ediyor tabi.Kussanız bile zorlamanız lazım kendinizi başka çaresi yok
Mavisim3457 as123kk Kokusundan veya yemesinden hoşlanacağını düşündüğün şeyleri bulmaya çalış. Ben deneye deneye muz ayva salatalık meyve falan birşeylerle beslendim ilk 3 ay. Başka su bile kusuyordum çok kötüydüm hergün yatarak geçirdim. Sende deneye deneye bulabilirsin. Çorba da olabilir sade patates haşlama olabilir örnek bunlar.
buketsb Benim de mide bulantılarım çoktu doktorum ilaç verdi onu kullanıyorum, yemek kendim yaparsam veya mutfağa suiçmeye bile girsem çok kötü oluyorum bu süreçte eşim yemek yapıyor yada dışarıdan yağsız yemek söylüyoruz anca o şekilde az az yiyebiliyorum