Elitopatra25 Sizde de varmı ağrı kızlar bu haftalarda normal mi bu ağrılar arada ağrı vuruyo ve bebek hareket edince ağrı giriyo kasıklarıma sanki adet olacakmisim gibi ağrı hissediyorum ve bu 5dakika felan sürüyor
Papatyam17 Elitopatra25 canım ben de 32+4 olduk benim kasık ağrısı olmuyor genelde sertleşme oluyor ama Bebek büyüdükçe baskı yapıyor vajinamda sızı gibi hissediyorum bazen
Alparslanveannesi27 Elitopatra25 bebek baş aşağı döndüyse normal canım bende 33+3 bende çok ayakta durduğumda oluyor genelde doktor normal demişti bebek baskı yapıyordur dedi
nefessmommm Elitopatra25 adet olacakmışsın hissi varsa doktorunla görüş canım benimde vardı gittim sancım çıktı bebiş küçük daha biraz daha dursun
Elitopatra25 Papatyam17 yok ben sizi değilde bildiğin ağrı yaşıyorum canım adet oldugumuzdaki gibi ve kasilmada fazla oluyor
Elitopatra25 Alparslanveannesi27 doğru inşallah ondan dolayıdır inşallah hepsi vakitlice gelir miniklerimizin🤲
Elitopatra25 nefessmommm gideceğim canım 12sine randovu alabildim doktoruma nosu yok bende devlete takipliyim istediğin zaman gidip bakılamıyorum maalesef randevusuz da bakmıyor
nefessmommm Elitopatra25 ah bilmem mi bende devlet takipliydim gittiğim hastanede 35 hafta altı küvez desteği yok 31+5 den beri sancılarımı durduruyorlar aşırı derece de ağrın olursa acile git 17.00den sonra
Elitopatra25 nefessmommm ya böyle çok aşırı derecede olmuyor ama yine de az da olsa çok da olsa insan endişeleniyor devamlı da olmuyor sadece arada bir ağrı vuruyor onu da buradaki hemşireme sordum normaldir dedi ama tabii ki de doktor kadar bilemezler
nefessmommm Elitopatra25 o ağrılar muhtemelen bebek rahime yerleşiyordur yalancı sancılardandır üç gün önce sancım aşırı yüksekti kesinlikle durulacak bir ağrı değil nefesini kesiyor insanın yatamıyorsun kalkamıyorsun sağlıkla gelsin bebişin
Yagmurr8 Elitopatra25 ben 31+2yim ⅔ gündür benimde rahim ağrım var öncelerinde oluyordu ama son iki gündür daha fazla kemiğim ağrıyor, oturup kalkarken rahatsız ediyor ağrı