myangelson K123k 5 üstü gebelik sayılır çok yeni yükselen bir gebelik var tam sınırın üstünde yakalamissin 😊
fundactak Muhtemelen genelik var ama çok yeni iki gün sonra tekrar bi kan berin iki katı artış olması gerekiyor
myangelson K123k enfeksiyondan beta mi yükseklirmis ilk defa duydum. bunu diyen kadın doğum doktoru mu sağlık ocağı mi ?
myangelson K123k kadın doğum doktoru dedi yani çok şaşırdım şuan cidden tuhaf 😅 eğer öyle olursa enfeksiyondan betası yükselen ilk insan falan olursun galiba 😂
Nazli_kalkn01 thsz13 evet banada değişik geldi bende adetimin birinci günü kan verdim 84 çıkmıştı bu değer adetin 3. Gününe göre çok düşük geldi benim 3. Günde 380 olmuştu degerlerim
SNurays thsz13 benim daha regli olmama 7 gün verdi kan verdim beta 136 gelmişti 3 gün geçikmede benim değer çok yüksekti
myangelson K123k ahahaha😂😂😂 neyse doktor da suphelenmis zaten tekrar kan istemiş bak belli olur zaten hamilelik varsa yükselir 🤭
thsz13 Nazli_kalkn01 yani elbette herkesin hamileliği degeri farklı olabilir ama Allah bilir belkş geç döllenmedir