myangelson sevaldqn1 antibiyotik falan kullandın mi 🥺 enfeksiyon gerçekten berbat birşey hele yazın çok oluyor çok terledigimiz için bol bol suyu ihmal etme
sevaldqn1 myangelson enfeksiyonun en üst boyuutunu yaşadım yaralarr çıktı artı yanma vs 1 2 hafta hastaneyi bekledim hic su icmiyordum tabi onu yaşadım zaten tövbe ettim su icmemeye ama sanırım bende kronik oldu evlenmeden önce de sürekli olurdu🥲
myangelson sevaldqn1 kız nasıl hiç su içmiyordun nasıl oluyor o bulantidan falan mı ? Bende hamileyken biraz suyu az içeyim anında enfeksiyon bastirirdi lanet şey
sevaldqn1 myangelson günde 1 bardak bile icmiyordum genel olarak zorlayarak içiyordum ona da çokkk su içme isteğim olursa eşim içeyim diye motivasyon suluğu almış İnternette görüp de😂
myangelson sevaldqn1 kız delirdin mi sen şu icmezsen tabi enfeksiyon gitmez sadece enfeksiyon değil herşey olur su herşeyin şifası eksikliği çok zarar vücutta 🥺
sevaldqn1 myangelson eveettt sonuna kadar haklısın ve o yüzden su tüketimimi baya çoğalttım elimdenn düşmüyor içmesem yapamıyorum 🥹