Alyaazehrsdt 34 haftalık olduk bugün sancım var diye gittim alttan muayene etti doktor 2 cm açıklık var eve git bekle sancı artarsa gel dedi eve geldim akıntıma kan da karışmış bu durumu yaşayan oldumu kaç gün sonra doğum yaptınız
EbrKzlky Alyaazehrsdt Neden eve gönderdiler? Normalde yatış veriş sancı kesici ciğer geliştirici yapmaları lazım. Sancın artarsa gel ne ya doğum mu başlasın istiyor anlamadım. arkadasımın 30.haftada doğum sancıları baslamıştı 2.5 cm açılması vardı 2 gün yattı hastanede dediklerimi uyguladılar sonra kesildi herşeyi 38 de tekrar kendi sancısı ile doğum yaptı..
Gbbggj Alyaazehrsdt alttan çok muayene ettirme bence artık onlar elledikce açılman oluypr kanaman gelebilir de ve haftan biraz daha erken benim 2 cm di 36 hafta da bir hafta sonra doğum yaptım
Zehross03 Alyaazehrsdt nasıl oldunuz acaba beni 3 cmyle yatırdılar 34+5 te sancım yoktu ama yinede bi gün takiptr tutup saldılar şimdi aynı sancımı bekliyorum post açtım kimse görmüyor aynı durumda olan yok heralde kaç kg bebiş ciğer geliştirici nasıl yapmadılar
EbrKzlky Alyaazehrsdt normalde sancı kesicide yapıyolar doğum süresi uzasın diye. Başka doktora gözükmende fayda var
Alyaazehrsdt Zehross03 çiger geliştirici yapıldı doktor yatırırım seni ama sana maliyeti fazla olur evin yakın eve git dinlen sancı olursa gel dedi dün gece sancım oldu gittim eve baktı açıklık aynı 35 haftalık olana kadar bekleyecek cumartesi gününe gel bakalım doguma alanilirim dedi doktor