Asiiye Zeliha66 her hafta kontrole gidiyorum takip altındayım igne ilac idare ediyorum mumkün oldukca yatıyorum iş yapmıyorm korkudan 30 haftayi görelim o korku da azalir bi nevi
Zeliha66 Asiiye acılamanız falan var mı? Rahim boyunuz kaç? Beni doktor ayda 1 cagiriyo ama ben 2 3 haftada bi gidiyorum. Rahim yumsakmis benim. Ilk dogumumda 35 haftalik olmustu
arbustoo Lemansemetay haftan çok güzel leman moralini yüksek tut hayırlısıyla tamamlarsın haftaları inşallah
Asiiye Zeliha66 ikizlerde birden oldu acılma kese asagi gelmisti cok zor 4 cm aciklik olmustu kaybettim bu yuzden ben her hafta kontrole gidiyorum sende iyi yaparsin ihmal etme simdi boyu 34 mm dedi dikislik gerekecek durum yok dinlen dedi
Asiiye Zeliha66 bana da ikizlerimde 17 haftalikti 1 ay sonra gel dedi keske gitseydim dedim 2 hafta icinde birden nasil oldu erken farkedilse dikisle ikacja durdurulurdu yatardim gerekirse nasip degilmis olmadi
Zeliha66 Asiiye cok üzüldüm canım😔 rabbim kucagına almayı nasip etsin insallah. Bende günde 3 tane progestan fitil haftada 1 tanede pruloton depot igne oluyorum rahim boyum 35mm aman sabit kalsın yükselsinde istemem düssünde
Asiiye Zeliha66 yatiyorum o yuzden sabit simdi pazartesi yine gidecm kontrole ben de haftada 1 pruloton depot vijinal jel crinone kullandim bi süre simdi 200 ml progestan hap kullaniyorum gunde 2 de magnezyum kasilmayi önlüyormus bu kullandiklarimiz
Asiiye Zeliha66 amin insallah bu sefer hersey yolunda gider de alırız kucagımıza rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin senin de allah yardimcin olsun bi gün bile ne kadar önemli bizim icin biliyorsun
Zeliha66 Asiiye aynen öyle bilmez olur muyum 25+3 üz dua ediyorum en az 30.haftayı göreyim diye. Sen kac haftaliksin şuan?
Zeliha66 Asiiye kısmet degilmis canim. Bende ilk yavrumu kalp rahatsizligindan kaybettim 38 gün yaşadı😢
Asiiye Zeliha66 25+5 ultrasonda önde gidiyo bu da cok iyi her ihtimale karsi kotkuyorm zaten 30 haftaya az kaldı ocak ayina bi girseydik
Asiiye Zeliha66 aynen öyle nasip degilmis rabbim kimsenin basina vermesin cok zor saglıkli son ana kadar bile kalpleri atiyordu 6 aylik olsaydi yasardi diyorum ama olduktan sonra yine birsey olurdu
Asiiye Zeliha66 oyle hic aklim kesmiyo ama 40 haftayı görürmüyz sanmıyorum da 34 olsa yine ciger gelisimi tamamlanmis oluyo
Asiiye Zeliha66 yok demedi oraya kadar gelelim de bi doktorum 25 haftalik buraya kadar geldin daha korkma dedi de ben yine de yatiyorum dikkat ediyorum. 34 mm boyu dikislik durum 20 mm olunca bi 14 mm fark var o da bi süre götürür bizi insallah
Zeliha66 Asiiye inşallah dikkat ettigimiz sürece götürür bi aksilik olmazsa. Bana bi dahaki hamileliginde dikiş atılması lazim dedi. Bakalim bu minigimi hayirlisiyla doguruyumda o zamn gelince biseyler düsünülür.