Kızlar size dogum hikayemi anlatmak istiyorum benim gibi olan varsa umut olsun diye 8 yıllık evliligmde çocugumuz olmadı çok doktorlara gittik bi kere tup bebek denedik tutmadı sonra yaklaşk 3 yıl kadar ara verdik herşeye olursa olur dedik herkes başlayn bida yasinz geçiyo dedi ben cesaret edemedim bida aynı şeyleri yaşamaya sonra doktorumu çok duydum bi gitmek istedm bana histereskopi dedi çok korktum kabul ettim neyse yapıldı temizlendi benim pco eşimin morfoloji 0 di ben yaklaşk 30 kilo kadar verdim tup bebege başladk çok korkuyodum aynı seÿleri yaşamaktan hayal kırkıklgna ugramaktan tam 7 tane embriyo oluştu iki tanesi transfer edildi ve şükürler olsunki ikiside tutundu ogrendigimdeki duygularmı size anlatamam hamile kalmam zor oldu hamileligimde zor oldu düsük tehlikem vardı sürekli yattm sonra 23 haftalkken rahim agzı açıldı acil serklaj oldum nerdeyse dogacaklarmşmş o kadar kısalmş rahim agzı diguma kadar sürekli yattm yemegimi bile yatarak yedm 35 haftaya planladk dogumu ama 34 +4 de agrım başladı geçmeynce acil dogumaa alındımsabah karşı 3buçukda ogluşlarm dogdu küveze gireceklerini düşünürken ben odaya geçtigimde ablama bebekleri getircez demişler dünyalar bizim oldu yavrularm saglklydı çok şukur kucagma geldiler hemen şuan 1 aylk olduk size şunu söyliyim mucizelere inanın asla ümitsizlige düşmeyin allah çok büyük gün gelip gönlümüze gore olanı nasip ediyo bir isterken iki tane nasip etti ne diyebilirimki şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin doktorumuz bile mucize bebekler diyo bize allah herkese boyle mucizeler nasip etsin