Kaplan42 9.cu haftadayiz hanımlar ama maalesef yumurta kendi çocukluğumdan beri yiyemiyorum yiyemeyenler acaba siz napiyorsunuz ?
Cyln00 Kaplan42 valla bende kendimi bildim bileli yemiyorum yumurtanın içine girdiği hiç birşeyi yiyemiyorum saniyede kokuyor hamilelikte on kat daha tiksindim bende merak ediyorum yerine ne yiyebilirim
Yenibirannee Kaplan42 krep hamur isi tarzi seylere ekleyerek yiyebiliyor musunuz peki o sekilde deneyebilirsiniz
0911 Kaplan42 bende yumurtayı normaldede yemezdim şimdi görünce midem bulaniyo doktora sordum beyaz peynir yiyebilrsin yumurta yerine dedi
bebitomom Kaplan42 yumurtadan nefret ediyordum hala da ediyorum ama doktor yemem konusunda ısrar edince haşlanmış her gün bir tane yiyorum eziyet gibi geliyor ama bebişe ne kadar kilo aldırdığını görünce dayanıyorum mecbur
smnbr Kaplan42 Omlet tarzı denediniz mi hiç? Bol biberli yeşil soğanlı kaşarlı omleti ben çok severim. Havaların soğumasını bekliyorum açıkçası yemek için. Sıcaklarda yumurta gerçekten kokuyor
Bride_6470 Kaplan42 aynı başlığı ben açmayı düşünüyordum kışın belki biraz zorla da olsa yeniyo ama yaz aylarında aşırı koku yapıyo ve midem bulanıyor ama arada bi zorlayarak yemeye çalışıyorum bebek için ama onun yerine peynirle yogurtla destekleyebilirsiniz
Tatunya Protein + kalsiyum olan her şeyi tüketebilirsiniz yerine. En makul olanı peynir😊 kokmuyor en azından.