znkara Slc aslında ben 2. De yapmazlar diye çok üstünde durmamıştım burda yaptıranlar varmış teyit etmek için aradım gerçektende yapılıyormuş yani aramasam haberim olmayacaktı
Slc znkara aslnda bilgi sahibi olmak güzel internetten. Görüyor öğreniyoruz ki araştıryoz yoksa bilgilendiren yok
Karbaby Slc tetanoz aşısının saydığınız hastalıklar ile hiçbir ilgisi yok, idrar yolu enfeksiyonu ile de ilgisi yok siz doktoru yanlış anlamışsınız bence, bunlara karşı bi koruyuculuğu olmaz yani
34Meltem12 Slc Doktorumun bakış açısı burası köy değil ahırda kimse doğum yapmıyor burda kimse ikinci üçüncü sefer aynı aletleri kullanmıyor istersen yaptır istersen yaptırma dedi bende baktım biraz yaptıranlarda kol ağrısı falan oluyormuş hiç dedim uğraşamam yaptırmadım ne bileyim ☺️
34Meltem12 Slc İnşallah bir sorun olmaz biraz panik atakta var bende ondan da yaptırmak istemedim hayırlısı bakalım ☺️
Karbaby Slc hiç sanmıyorum öyle söylediğini bunu biz bile biliyorsak doktor illa ki biliyordur ne alakası var tetanozla o enfeksiyonların
Slc 34Meltem12 bisy olmaz dua edin ☺️benim ilk gebeligimden dolayı ısrarla yaptır demiş olabilir doktrm
Slc Bebisannneessi insallh gerek olmaz bir tane yeter bence de kudurcaz mi gebelikte bende anlamadım 3 asi olcaksn dio biri biri bir tane yeterli dio anlamdım
34Meltem12 Slc Evet tabi ya ben son derece kararlıydım şeker yüklemesi asla yaptırmam diye bak benim doktorumda zorla bana onu yaptırdı mesela tuhaflar valla Allah bizi biran önce kurtarsında inşallah 😄❤️
Bebisannneessi Slc 3 tane gerçekten fazla değil mi, bir belki 2 ideal bence ama belki doktorunuz gerekli görmüştür bilemem vardır bı bildikleri
Eebb Slc bende ilk dozum ramazana denk gelmişti bende ramazan sonrası için gelebılırım acelesı yoksa orucumu bozmak istememiştim. Hemşire bana olur ama bazen elimizde aşı kalmıyor demişti ilk dozumu ramazandan sonra oldum ikinci doz için aşı kalmamıştı. Sonra aşılar gelince aradılar beni gıttım. Aşı geldi mı ararlar seni sıkıntı etme senı takıp eden hemşirenin sorumluluğunda