Ozge-Duru benaslindayohum ilk gebelikten sonra kaç sene geçmesi gerekiyor aşı için belirli bi süre varmı kaç sene sonra aşı olunuyor veya olunmuyor ikinci gebelik için
benaslindayohum Ozge-Duru bazıları 3 bazıları 5 yıl koruyuculuğu olduğunu söylüyor bende 2021 de vuruldum o yüzden her türlü kurtarıyo 😁🤭
Sevdaaabehzat Slc iki defa oldum eczaneden alıp bi an önce olmanı tavsiye ederim babada yok dediler önce ama dedim nasıl yok kanıt yaşadık fakat en sonda yapıldı şükür
Snjsid839-_ Slc bende 17 haftalik hamileyim arayan olmadi diye ebeyi aradim oda sana kağıt vermiş olmam lazım dedi bnde vermediniz falan deyince 19. Haftama denk geliyor eylülün 11 inde gelmemi söyledi bazen kendimiz takip etmemiz gerekiyor gercekten yoksa işine geldiği gibi davranıyor herkes
Slc Snjsid839-_ aynen öyle gerçekten bide ben arıyorum açmıyor aşı soracak diye ama para alıyorlar bebek başına sanki çok ilgililer
Slc babyy__ sağlıkla gelsin bebişinz erken olmakta fayda var benim biri geçmiş olmasan daha iyi olabilir ddi doğumdan sonra olablrsin doktoruna sorup ddi .
Slc babyy__ ve enfeksiyon mikrop illa oluyor mevsim geçişi yaşayacağız bide koronann bilmm nesi e hastanelere grip çıkıyoruz insallh korr mikroptan
Karbaby Slc tetanoz aşısının saydığınız hastalıklar ile hiçbir ilgisi yok, idrar yolu enfeksiyonu ile de ilgisi yok siz doktoru yanlış anlamışsınız bence, bunlara karşı bi koruyuculuğu olmaz yani
Slc Melodimm benim idrarimda mikrop gördü ozeldeki doktorum tetanoz aşısni oldun mu ddi ben bilmiyorum bilgilendiren olmadı ddim direk git ol gecikmiş ddi
pinkpanter72 Slc evet normal de 20 .haftada arıyorlar iki gebeliğim de de bu haftada oldum bazı sağlık ocakları malesef çok ilgisiz şikayetinizi bildirebilirsiniz sonuçta onların takibinde olan sizsiniz onların araması gerekiyor senin değil mesela ebem gebe izlem için bile arayıp gel tansiyon kilo falan bakalım diyor belli zamanlarda ben sadece hamile olduğumu bildirdim gerisi onlardaydı sorumsuzluk bence sonuçta her hamile kadın bu tür şeylerin olduğunu bilmeyebilir ki bilmeyen çoktur bir bilgilendiren olmasa
Slc pinkpanter72 Allah’ım ya ne salak bir sağlık ocağı benimkisi arayan olmadı ben ilk bebeğimi enfeksiyondan kaybettim bide😔
pinkpanter72 Slc arama sabah kaçta açılıyorsa git de ben tetanoz aşısı olmaya geldim baktın yoktur diye kem küm ederlerse il sağlık müdürlüğünü arayın onlar sizi gerkeli yerlere yönlendirecekler
babylook Gamzeramo saglık ocagı cihazından tansiyon kilo kalp atışı bakılıyor her ay arayıp çagrıyolar🙂