Ada_ada Koç; emir verilmesinden hiç hoşlanmam ama tatlı dille konuşan birini de asla kıramam😁 çevremde biri haksızlığa uğradığında hemen araya girer onu savunurum sonra ben arada kalırım 😂 He bide asla kin tutamam saman alevi gibi gelir geçer.
Tugbamf bdenerigokce umarım yetiştirme seklimizle duzeltiriz 😂 gerçekten fena çünkü. Tek tanıdığımda akrepte kayınvalidem ,acayip biri çocuklarına bile küser 😂
cokkasmabeabi bdenerigokce Oğlum akrep 3 yasina girecek. Allah yardım etsin 😂 bir de kardeşi dogacak öyle kıskanç ki yerden bitme. Ablasını babasını bile kıskanıyor yenidogana neler yapmaz 😬
hayalim35 Damla akrep burcuyum 6. Hissim çok kuvvetli biriyle yüz yüze konuşurken yalan söyleyip söylemediğini çok rahat anlarım
bdenerigokce Tugbamf ben kıskanç ve dediğim dedik biliyorum 🙈😂 çok zor, umarım bizimkiler biraz sakin olur 🙈😂
Aysnr11 Damla Koç burcuyum ve en belirgin özelliğim sabırsız ve tahammülsüz olmam asla hiç bir şeye tahammülüm yok 😄
Toprakksx1 Damla Bende boğa burcuyum ama benim olayım güven ve sadakat takıntı mı bilemem ama ya hep ya hiç derim belirsizlik beni yorar sevdiğim bir insan nefretimi de çok rahat kazanabilir saniyesinde soğuyorum bir yanlış ve hata gördüğüm an bitiyor. 🤦🏻♀️
ZumrasMom_ Damla ikzler her şeye ağlayabilirim bir de kafama çok takıyorum sürekli aklda bi şeyler oluyor aynı anda 2 3 konuyu düşünüp tartışıp kendimi haklı çıkarıyorum beynimde.
expectantmom_ Eebb ben terazi değilim ama kararsız kalınca ya ikisini de alırım giyerim.ya da ikisine de hoscakal der başka yerden başka elbise bakarım hiç kararsız kalmayı sevmedigim için bunları düşünmeye zaman harcamam.
1prensesannesi__ Aslan burcuyum en belirgin ozelligim en iyisi ben olmalıyım kafasındayım bi adim geride kalsam kafayi yiyorum 😂😂