mavitrn Kızlar bugün çekmem geriliyor doktor öneriniz ve var mı ben ekol Gürsoy palaya gidicem ama bi yorum göremiyorum tedirgin oluyorum bu konuda iyi mi diye yardımcı olursanız doktor ve muane ücreti yazarsanız çok sevinirim
babyy__ mavitrn can hastanesi murat kocabaş 6 sinda randevum çok met ediyorlar yorumları çok iyi prof kendisi muaynesi 2000 tl
mavitrn Krtcm siz gittiniz mi kendisine kaç dk muane ediyor bebeğin yüzünü gösteriyor mu ve muane ücreti ne kadar
gzmozturk Krtcm Gittiniz mi acaba benimde bu perşembe randevum var detaylı ultrason için kendisine. Doktorum önerdi, siz tavsiye eder misiniz?
mavitrn babyy__ kendisi hem kadın doğumcu hem perinatoloji uzmanı sanırım siz henüz girmediniz mi ayrıntılı ultrasona
babyy__ mavitrn evet ikiside ama benim doktorum aynı hastanede mehmet bal hem kendisi hemde çevrem çok met etti bakalım çarşamba günu giricem
Esrac96 mavitrn 20 dk ayrıntılı ultrason sürdü. Detaylı baktı sorulara cevap veriyor güzelce zaten soruya pek gerek kalmıyo o her şeyi anlatıyor. 2 hafta önce 1500 TL ye gitmiştim. Tınaztepe Hastanesi’nin orda muayehanesi
Nilburcu Bende Serkan Güçlğ’ye gittim. Kafamdaki bütün soruları yanıtladı, her organı tek tek anlattı. Çıktı ve Cd verdi.
mavitrn babyy__ ekol ve canın doktorları iyi aslımda genel olarak ama benim korktuğun detaylı bakıyor mu inceliyor mu yüzünü gösteriyor mu gözden birsey kaçsın istemiyorum
babyy__ mavitrn valla kuuzm 5 gün sonra bende görücem bakalım nasıl bakıyorlar bu doktor için çok iyi çok guzel bakıyor diyor herkes
Usluglsrn mavitrn Bende can hastanesi mehmet şükrü budak takipliyim. Detaylı için Murat hocaya gittik hem çok tatlı komik rahatlatıyor insanı hemde her şeyi gösteriyor canım. Ben çok memnun kaldım tüm organları yüzünü her şeyi gösterdi anlattı. Ben haziranda gitmiştim 1600 Tl idi. Sanırım zamn gelmiş.