Melek__55 İki hafta sonra ikili taramam var bu haftalarda söylenen tahminler tutuyormu değişen oldu mu 😁🩵🩷
gamzecgr Melek__55 benim doktor biri için %100 öteki için %98 eminim demişti taramada değişmedi pipileri gösterince emin olduk😂
Pinark92 Melek__55 benim de 15 eylül de ikili taramam var hem heyecanlıyım hem stresli inşallah güzel ve doğru sonuçlar alırız
Melek__55 PrensinibekleyenAnnee 😂yaaa alışveriş yapmadnz inşallah ben yirmi haftayı beklicm onun için
skrbsrl Melek__55 dün bana da erkek dedi, 13 haftalik şuan bakalım degisme ihtimali var ama dedi bende alışverişte sadece beyaz sarı filan alıyorum hem erkeğe hem kıza olsun diye 😄
BirazbundanBirazondan1 Melek__55 doktor 12 haftasında küçük bir ihtimal kız dedi 17 haftada kesin kız dedi
Yesimce Melek__55 ayyy ben de 11+6 haftalığım 2 hafta sonra kontrolüm var ikili tarama inşallah belli olur bir kızım var birde erkek evlat duygusunu Rabbim yaşatsın istiyorum kalbimden geçeni Allahım biliyor 🤲
Melek__55 Yesimce kızın kaç yaşında benimde bir kızım var inşallah buda erkek olur iki çocuk yeter 😂kızm bir buçuk yaşında
Yesimce Melek__55 benim kızım da 3,5 yaşında 😍 bizimkiler kızıma küçük diyorlar senin ki daha da küçükmüş🙈 Rabbim Sağlıkla inşallah gönlümüzdekini nasip eder Canım